Loading...

Plaatskaartjes

Voeg stijl en elegantie toe aan je trouwerij of evenement. Bekijk ontwerpen met allerlei thema‘s en verschillende papieropties. Details bekijken

Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Wijs gasten in stijl en met gemak naar hun plaats met plaatskaartjes.

  • 85 x 55 cm groot
  • Keuze uit 6 papiersoorten
  • Bedrukking op achterkant mogelijk

Help gasten hun plaats makkelijk vinden met bedrukte plaatskaartjes. Plaatskaartjes, ook wel naamkaartjes genoemd, kunnen worden aangepast met je initialen of huwelijksdatum. Je hoeft alleen nog de namen van je gasten er met de hand op te schrijven.

We hebben ontwerpopties voor elke stijl. En je kunt gemakkelijk een glimlach op het gezicht van vrienden en familie toveren door een persoonlijk tintje toe te voegen, zoals een monogram of een eigen hashtag. Je kunt zelfs upgraden en ook de achterkant bedrukken met een hartverwarmend bedankje of je favoriete quote.

Bekijk de ontwerpen in onze galerij om te beginnen. Je kunt alle opties door elkaar bekijken of filteren op stijl, kleur en nog veel meer. (Bij veel van onze ontwerpen is er ook ruimte voor een foto of twee). Nadat je een geschikte optie hebt gevonden, kun je hem aan je eigen stijl aanpassen. Als je ontwerp helemaal perfect is, plaats je eenvoudig je bestelling en laat je de rest aan ons over.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Plaatskaartjes in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten