Loading...

Maak (herhaaldelijke) toegang simpel met bedrukte handstempels.

  • Zelfinktende stempels
  • Keuze uit 2 formaten
  • Huidvriendelijke, zwarte inkt
  • Heldere inktverdeling
  • Kan tot 10.000 keer gebruikt worden

Opmerking:  uploads met kleine afbeeldingen, lettertypen kleiner dan 8 punten of dunne lijnen worden afgeraden omdat die onleesbaar kunnen worden.

Stempel jezelf naar binnen
Wil je zeker weten dat iedereen gemakkelijk in en uit kan lopen op je evenementen, op je feesten of in je nachtclub? Denk dan eens aan handstempels: gemaakt van stevig rubber en voorzien van toffe ontwerpen die je bij mensen op hun hand kunt stempelen. Met personaliseerbare opties zoals logo's, emoji's of korte teksten verbetert deze gadget de totale ervaring voor organisatoren en bezoekers.

Stempelen zonder knoeien
Onze zelfinktende stempels zijn verkrijgbaar in 2 formaten en maken duidelijke, leesbare afdrukken voor probleemloze, herhaaldelijke toegang. De huidvriendelijke inkt is goed leesbaar, irriteert niet en maakt snelle, gemakkelijke identificatie mogelijk. Met deze personaliseerbare zelfinktende stempels hoef je bovendien de inkt niet met de hand aan te brengen en geen stempelkussen te gebruiken.

Gemakkelijk te maken
Klaar om je handstempel te ontwerpen? Kies een van onze sjablonen of upload je logo en andere unieke details die je wilt gebruiken. Dan zorgen wij ervoor dat je gepersonaliseerde handstempel kant en klaar wordt geleverd, zodat je hem meteen kunt gebruiken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten