Loading...

Bedrukte hoofdtelefoons

Bedrukte hoofdtelefoons zijn een goede manier om contact te leggen met je klanten en je werknemers. Deze bedrukte, lichtgewicht gadgets zijn compact, zodat mensen altijd en overal kunnen genieten van hun favoriete album, podcast of radioprogramma.

2 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
2 resultaten


-

Laat ze genieten van hun favoriete muziek terwijl jij je bedrijf promoot met bedrukte hoofdtelefoons.

Bedrukte hoofdtelefoons zijn een ideale metgezel voor iedereen aan wie je ze geeft. Deze gepersonaliseerde hoofdtelefoons zijn veelzijdige en betrouwbare gadgets om mee te gamen of te sporten. Elke keer als ze deze bedrukte hoofdtelefoons opzetten, vergroten je klanten of werknemers de naamsbekendheid van je bedrijf.

Bij VistaPrint kun je kiezen uit draadloze hoofdtelefoons en hoofdtelefoons met draad, afhankelijk van wat je wilt of nodig hebt. Zet vervolgens in onze intuïtieve studio je logo, illustratie of boodschap op deze gepersonaliseerde hoofdtelefoons. En als je hulp nodig hebt, staat ons deskundige ontwerpteam dag en nacht klaar om te helpen je ontwerp tot leven te brengen.

Veelgestelde vragen

We bieden een uitgebreide selectie bedrukte hoofdtelefoons. We hebben hoofdtelefoons met draad en draadloze hoofdtelefoons met Bluetooth®. Sommige hebben ruisonderdrukking (Active Noise Cancellation, ANC), zodat je zonder onderbrekingen van je favoriete muziek kunt genieten. Andere zijn opvouwbaar, zodat je ze makkelijk kunt meenemen en opladen.

Als je al een ontwerp hebt, kun je die uploaden in de ontwerpstudio en een voorbeeld bekijken van hoe het eruit zou zien op een hoofdtelefoon. En als je ergens hulp bij kunt gebruiken, dan staat ons deskundige ontwerpteam altijd voor je klaar.

Je logo of illustratie kan op de hoes of op de hoofdtelefoon zelf worden gedrukt, afhankelijk van het model dat je kiest.

VistaPrint biedt hoofdtelefoons in allerlei verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit zwart, wit, rood, blauw en nog veel meer.