Loading...

Laat je verpakkingen opvallen met duurzame kunststof etiketten.

  • Keuze uit 15 formaten
  • Keuze uit 5 vormen, waaronder een aangepaste vorm
  • Keuze uit 4 materialen
  • Gesplitste rol
  • Levendig, full colour drukwerk
  • Hoeveelheden van 100 tot 5000

Keuze uit verschillende materialen
Op zoek naar een leuke manier om de uitstraling van je verpakkingen te verbeteren? Bedrukte kunststof etiketten nemen je veel werk uit handen. Maak transparante stickers die de aandacht niet afleiden van je product en tegelijkertijd je logo zichtbaar maken of kies voor een witte achtergrond om het ontwerp extra te laten opvallen. Wil je iets wat echt de aandacht trekt, probeer dan eens een etiket met een holografische achtergrond.

Veelzijdige etiketten
Onze bedrukte kunststof stickers zijn gemaakt van duurzaam, waterafstotend materiaal, waardoor ze ideaal zijn als etiket voor glazen potten, dozen, tassen en nog veel meer. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei vormen en formaten, waaronder een speciaal op je ontwerp aangepaste vorm. Dankzij de gemakkelijk te verwijderen kunststof backing blijven je etiketten er netjes uitzien.

Bewerken, printen, verzenden
In onze ontwerpstudio kun je je logo of illustratie uploaden en meteen beginnen met bewerken. Kies een achtergrondkleur en een standaard of aangepaste vorm voor de rand van je etiketten. Zodra je ontwerp af is, kun je het laten printen. Je ontvangt kunststof etiketten die je meteen kunt gebruiken om op te vallen. Als je vragen hebt tijdens het proces, kun je met onze specialisten chatten door in de rechterbenedenhoek van het ontwerpscherm op 'We helpen je graag' te klikken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten