Loading...

Cadeaukaartjes

Versier geschenkdozen, tassen en inpakpapier met gepersonaliseerde cadeaukaartjes. Volledig aanpasbare ontwerpsjablonen, met full-colour drukwerk en bijpassende enveloppen Details bekijken

Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Voeg een bedrukt cadeaukaartje toe voor die ultieme final touch.

  • Formaat: 85 x 55 mm
  • 5 opties voor de papiersoort
  • Aan 1 of 2 zijden bedrukt
  • Levendig, full-colour drukwerk
  • Hoeveelheden van 100 tot 2500
  • Witte enveloppen beschikbaar

Maak het helemaal af Zoek je manieren om je cadeauverpakking net iets extra's te geven? Met onze bedrukte cadeaukaartjes geef je dozen, tassen en geschenken net dat beetje extra. Je kunt ze op verschillende manieren gebruiken, bijvoorbeeld als gepersonaliseerde kerstlabels of bedanklabels productverpakkingen.

Precies het juiste formaat
Onze gepersonaliseerde cadeaukaartjes hebben ruimte voor je naam, een bedrijfslogo of een leuk ontwerp. En dat allemaal op een handig (en compact) formaat van 85 x 55 mm. Elk kaartje wordt geleverd met een mini-envelop, zodat je cadeaus en andere pakjes gemakkelijk een professionele uitstraling kunt geven.

Moeiteloos aanpassen
Klaar om je kaartjes te ontwerpen? Bekijk eerst onze collectie volledig aan te passen ontwerpen, met opties voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Heb je eenmaal een leuk ontwerp gevonden, pas het dan aan in onze online ontwerpstudio en kies de opties die bij jou passen. Wij drukken je bestelling professioneel af, verpakken en verzenden hem. Je bedrukte cadeaukaartjes komen haarscherp gedrukt aan, klaar om indruk te maken.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Cadeaukaartjes in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten