Verder naar hoofdinhoud

Cadeaukaartjes

Geef cadeautjes, tassen en meer een finishing touch. Bekijk volledig aanpasbare ontwerpsjablonen en een gemakkelijke manier om je ontwerp te uploaden. Details bekijken
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • Formaat: 85 x 55 mm
  • 5 opties voor de papiersoort
  • Levendig, full colour drukwerk
  • Hoeveelheden van 100 tot 2500
  • Inclusief enveloppen

Zoek je manieren om je cadeauverpakking net iets extra's te geven? Onze bedrukte cadeaukaartjes geven je dozen, tassen en andere voorwerpen een speciale, coherente look. Deze papieren kaartjes hebben ruimte voor je naam, een bedrijfslogo of een leuk ontwerp, allemaal in een handig, compact formaat van 85 x 55 mm. Elk cadeaukaartje wordt geleverd met een mini-envelop, zodat je je cadeaus eenvoudig extra chic kunt maken.

Klaar om je eigen bedrukte cadeaukaartjes te creëren? Bekijk eerst onze collectie volledig aan te passen ontwerpen, met opties voor persoonlijk en zakelijk gebruik. Heb je eenmaal een leuk ontwerp gevonden, pas het dan aan in onze online ontwerpstudio en kies de opties die bij jou passen. Wij drukken je bestelling professioneel af, verpakken en verzenden hem. Je bedrukte cadeaukaartjes komen haarscherp gedrukt aan, klaar om indruk te maken.

Milieuvriendelijke papiersoorten.

We zijn er trots op dat we FSC-gecertificeerd zijn en zetten ons in voor het verminderen van onze impact op het milieu en gebruiken papier afkomstig van verantwoord bosbeheer.

Meer weten?
Wij dragen bij aan verantwoord bosbeheer.

FSC-papier dat gecertificeerd is door Rainforest Alliance is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en beschermt het welzijn van lokale gemeenschappen, dieren en het milieu.

Meer weten?

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Cadeaukaartjes in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten