Loading...

Promotionele producten

Zorg dat klanten je logo kennen met deze praktische promotionele artikelen.
Alles bekijken

Bedrukte producten voor iedereen, overal

Breng je merk tot leven op zo goed als alles: op het werk, thuis en elders.
 
 
 
 
 
 

Breng je boodschap onder de aandacht met bedrukte merchandise en promotionele geschenken.

Ontwerp professioneel uitziende promotionele merchandise waar mensen over praten. Promotionele artikelen zijn zowel gedenkwaardig als praktisch. Van bedrukte pennen en USB-sticks tot mokken en onderzetters: VistaPrint heeft precies wat je nodig hebt om indruk te maken. Of je nu een gegraveerde pen ontwerpt om een zakelijke mijlpaal te vieren of thermosbekers bedrukt om weg te geven als promotioneel artikel op je volgende evenement, je kunt professioneel uitziende merchandise ontwerpen om je bedrijf thuis, op de werkplek en daarbuiten te promoten.

Wil je je toppresteerders of je hele team bedanken? We hebben een uitgebreide selectie bedrukte promotionele producten die mensen laten glimlachen terwijl jij je merk onder de aandacht brengt. Kies uit diverse kleuren, stijlen en ontwerpopties om je logo te laten stralen. En we staan altijd klaar om het proces zo makkelijk mogelijk te maken met deskundige ontwerpers die je kunnen helpen om prachtige merchandise met logo te maken die al je medewerkers en klanten leuk vinden.

Veelgestelde vragen

Promotionele producten zijn praktische marketingartikelen. Omdat ze zo nuttig zijn, bewaren mensen ze meestal langere tijd. Unieke promotionele producten weggeven op je volgende evenement of beurs is een goede manier om je bedrijf te onderscheiden van de concurrentie. Dus laat je merk opvallen met promotionele producten zoals draadloze opladers, thermosbekers, gegraveerde pennen en meer.

Veel van onze promotionele producten hebben een minimale bestelhoeveelheid van een exemplaar, zodat je een enkel gepersonaliseerd product kunt maken. Maar je promotionele producten worden voordeliger als je een grote hoeveelheid bestelt. De prijs per stuk daalt naarmate je er meer in je winkelwagentje doet.

Goede vraag. Voor bedrukte promotionele producten worden beide termen wel gebruikt. Het doel is hetzelfde, namelijk je bedrijf onder de aandacht brengen en je merkbekendheid vergroten. Maar ze zijn toch verschillend.

Ja! Als je promotionele merchandise met een logo ontwerpt, kies dan een kleur die je logo er echt uit laat springen. Als je bijvoorbeeld een zwart logo op een zwart product afdrukt, is je ontwerp waarschijnlijk niet duidelijk te zien.