Verder naar hoofdinhoud
 
Gratis verzending op alle IF-mondkapjes

Aanpasbare mondkapjes

Jouw mondkapje, jouw karakter, jouw stijl. Met de gepersonaliseerde mondkapjes van VistaPrint tover je het logo van je bedrijf, de mascotte van je team of je favoriete illustraties om tot ademende, comfortabele mondkapjes van stof. Wat je maakt en hoe je dat doet is helemaal aan jou.

Wil je meer dan 1000 mondkapjes kopen?Neem contact met ons op

Het custom IF-mondkapje

Dit mondkapje heeft een geïntegreerd filter (IF), waardoor extra filters overbodig zijn. Deze herbruikbare mondkapjes van stof zijn verkrijgbaar in nog meer unieke stijlen en formaten.

Totaal aantal mondkapjesVolwassene (K/G)
250+Neem contact met ons op voor de prijs

Haal inspiratie uit de mondkapjes van anderen

Elk gezicht is uniek en met het aanpasbare drukwerk van VistaPrint voor mondkapjes kan elk mondkapje net zo uniek zijn. We helpen je graag met het ontwerp van je mondkapje, of je er nu een voor je werknemers maakt, voor je sportteam of gewoon voor jezelf. Onze herbruikbare, bedrukte mondkapjes zijn gemaakt van ademende, huidvriendelijke stof, hebben verstelbare oorlussen en een geïntegreerd filter. Gebruik onze online en offline doe-het-zelf-opties om mondkapjes te maken met je logo erop, of laat ons er een voor je ontwerpen. Wat je wensen ook zijn, wij helpen je het waarmaken, zodat je een aangepast mondkapje krijgt dat er net zo goed uitziet als dat het aanvoelt. Deze herbruikbare, custom mondkapjes zijn geen medische hulpmiddelen of persoonlijke beschermingsmiddelen.