Loading...

Labels met branding die gezien worden

Stem de uitstraling van al je marketingproducten, merchandise en post op elkaar af met bedrukte etiketten.
 
 
 
 
 
 
Prijsdaling op alle rollabels
Verlaagde prijs op alle rollabels
Se Alle Mærkater

Stickers die een statement maken

Gebruik deze gepersonaliseerde stickers om je logo te laten schitteren op weggevertjes, tijdens evenementen of tussen de post.
 
 
 
 
 
 
 
 

Verpakkingen met jouw merk erop

Maak een geweldige eerste indruk op je klanten met speciaal bedrukte verpakkingen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shop per bedrijfstak

Verken onze selectie producten die zijn afgestemd op jouw bedrijfstak.

Creëer een professionele uitstraling voor al je producten en verpakkingen met gepersonaliseerde stickeretiketten.

Als het om branding gaat, is elke pot, doos en tas een kans om reclame te maken. Met de volledig aanpasbare sjablonen van VistaPrint kun je unieke etiketten, kledinglabels en nog veel meer maken. Ook als je geen ervaring hebt met ontwerpen. Maak een keuze uit verschillende vormen en formaten en voeg daarna je logo, afbeeldingen en tekst toe voor een prachtig exemplaar dat alle aandacht verdient.

We helpen je om een bij elkaar passend pakket met stickers, etiketten en verpakkingen te maken dat helemaal bij jou past, of je nu holografische etikettengebruikt om je merk in de schijnwerpers te zetten, verzenddozen om je pakketjes te personaliseren of stickers met een aangepaste vorm om je creativiteit te uiten. Selecteer de opties die voor jou werken, bekijk onze galerij met ontwerpen of upload je eigen ontwerp.

Waar je ze ook voor wilt gebruiken, met de verschillende opties en opvallende sjablonen maak je hoogwaardige bedrukte etiketten. Op zoek naar inspiratie? Hier vind je 7 manieren om gepersonaliseerde stickers en etiketten te gebruiken om je producten en verpakkingen te laten opvallen.

Veelgestelde vragen

Onze etiketten en stickers worden gedrukt op wit papier, wit of doorzichtig kunststof en goud- en zilverfolie, afhankelijk van het product en materiaal dat je kiest. Ben je op zoek naar speciale stickers of etiketten? We hebben ook holografische, herbruikbare (elektrostatische), waterbestendige en oliebestendige opties van kunststof, evenals opties van hooi, satijn en zwart pulppapier.

Ja. Als je een unieke vorm nodig hebt, raden we onze uitgesneden stickers aan om iets unieks te ontwerpen. Een andere optie is om contourgesneden stickers te bestellen, omdat die makkelijk los te halen zijn.

Onze witte en doorzichtige kunststof etiketten met een glanzende afwerking zijn waterbestendig en geschikt voor gebruik buiten.

Al onze stickers en etiketten zijn voorzien van een lijmlaag die niet loslaat, behalve onze herbruikbare etiketten, die horen los te laten zodat ze opnieuw gebruikt kunnen worden.

Om belletjes te voorkomen, moet je ervoor zorgen dat het oppervlak schoon en droog is voordat je de sticker er opplakt. Gebruik een rakel, liniaal, creditcard of ander voorwerp met een harde, vlakke rand om de bubbeltjes weg te strijken.

Ja. Onze papieren etiketten met matte afwerking zijn geschikt om op te schrijven met een potlood of pen. Maar als je voor een etiket van kunststof of folie kiest, raden we aan om een watervaste stift te gebruiken.

Verzenddozen, verpakkingsdozen, papieren tassen en enveloppen zijn een aantal van de producten die het meest gebruikt worden in combinatie met etiketten en stickers.