Loading...

Envelopzegels

Opmerking: Prijs per stuk is de prijs per sticker.


Bespaar tijd en maak uitnodigingen, aankondigingen en kaarten extra stijlvol. Bekijk volledig aanpasbare sjablonen en een gemakkelijke manier om je ontwerp te uploaden. Details bekijken

Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd

Ontwerp een envelop die opvalt tussen de post.

  • 38 mm diameter
  • Keuze uit 2 papiersoorten
  • Zelfklevende achterkant
  • Levendige full-colour ontwerpen

Klaar in een paar minuten

Klaar om te creëren? Bekijk eerst onze collectie volledig aan te passen ontwerpen. (Heb je al een ontwerp? Gebruik dan onze uploadoptie.) Als je een favoriet ontwerp gevonden hebt, kun je het verder aanpassen en de opties kiezen die het best bij je passen. Daarna zorgen wij voor de rest: we bedrukken je bestelling professioneel en verzenden hem. Je bestelling wordt kant en klaar bezorgd, klaar om te gebruiken.

Verstuur kerstvreugde

Op zoek naar envelopstickers voor een vrolijk Kerstmis? Geef je brieven en kaarten een feestelijk tintje. Onze envelopstickers voor de feestdagen zijn verkrijgbaar met een glossy of matte afwerking. En dankzij het levendige, full-colour drukwerk geef je je uitnodigingen, brieven en meer gemakkelijk een beetje karakter of een feestelijk tintje. Kies een van onze speciale kerstsjablonen, waaronder sjablonen voor envelopstickers met sneeuwvlokken, de Kerstman en meer. Bekijk hier onze kerstsjablonen.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Envelopzegels in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten