Loading...

Stijlvol, comfortabel, duurzaam: bereid je voor op de wedstrijd.

  • Verschillende patronen in eindeloos veel kleuren
  • 100% performance-polyester van 160 g/m²
  • Vochtafvoerende, antibacteriële stof
  • Verkrijgbaar voor leeftijden van 6 tot 14 jaar
  • Klaar in 3 weken    
  • Ook verkrijgbaar voor heren en kinderen 

Decoratie: Sublimatieprint (onbeperkte kleuren, Voelt zacht aan. levendig, permanent drukwerk).   

Onderhoudsinstructies: Koud wassen in de machine op een mild programma. Geen bleekmiddel of wasverzachters gebruiken. Drogen in de wasdroger op lage temperatuur. Niet strijken of chemisch reinigen.

Teamgeest en trots
In onze bedrukte shirts ziet je hele team er geweldig uit en blijven ze fris, zowel op het veld als daar buiten. Gepersonaliseerd met de kleuren en het logo van je team geven ze elke speler een gevoel van vertrouwen en trots omdat hun naam er zichtbaar op afgedrukt is. Combineer ze met onze bedrukte kindershorts om het jeugdteam te onderscheiden van de competitie.

Comfortabel en functioneel
Onze kindershirts zijn gemaakt van een duurzame performance-stof, waardoor ze optimaal zijn om elke speler van het team stijlvol, koel, droog en comfortabel te houden. Onze shirts maken indruk en zorgen er tegelijkertijd voor dat je kleine kampioenen zich op hun gemak voelen, of je de identiteit van je team nu wilt versterken op een liefdadigheidsevenement, sportwedstrijd of verjaardagsfeestje.

Volledig aanpasbaar shirt
Deze bedrukte shirts kunnen volledig worden aangepast om een samenhangende look te creëren. Kies je gewenste patroon en teamkleur. Voeg daarna een logo of andere illustratie toe aan de voorkant, de borst en de achterkant van je shirt. Voeg vervolgens de naam, het nummer en de maat van elke speler toe om een uniforme outfit voor je hele team te creëren.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten