Loading...

Gepersonaliseerde laptoptassen, -hoezen en -sleeves

Bescherm je apparaten onderweg met gepersonaliseerde laptophoezen en -tassen. De verschillende vakken maken het makkelijk om de accessoires netjes en binnen handbereik op te bergen. Zet je logo erop om er een mooi promotioneel geschenk van te maken.

15 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
15 resultaten


-

Pronk met je logo of tekst op stijlvolle, gepersonaliseerde laptoptassen.

Gepersonaliseerde laptoptassen bieden extra bescherming voor laptops en tablets. We hebben tassen in allerlei modellen en formaten, zodat je er altijd een vindt die past bij wat je zoekt. Van tassen met wieltjes en laptopsleeves tot aktetassen met verschillende vakken en compartimenten. Onze tassen voorkomen dat er krassen of deuken op je apparaat komen en zijn gemaakt van nylon, polycanvas of polyester. We bieden bedrukte laptoptassen van verschillende merken, waaronder Samsonite® en Swiss Peak® (afhankelijk van beschikbaarheid). Laptoptassen bedrukken met je logo is een goede manier om je waardering te tonen aan je werknemers of om reclame te maken voor je bedrijf. Bovendien wordt je logo overal gezien waar de tas mee naartoe wordt genomen.

In onze intuïtieve ontwerpstudio kun je gepersonaliseerde laptophoezen maken met jouw bedrijfslogo of ontwerp erop. Je kunt ook een van de speciale illustraties uit onze bibliotheek kiezen en zelf tekst toevoegen om een geheel eigen ontwerp te maken. En als je wat hulp kunt gebruiken tijdens het ontwerpproces, dan staan onze experts voor je klaar. Voordat je de bestelling plaatst, kun je een voorbeeld van het ontwerp bekijken om te controleren of alles klopt. Daarna zorgen wij voor de rest.

Veelgestelde vragen

Bekijk eerst onze uitgebreide collectie of gebruik de filters aan de linkerkant van deze pagina om je zoekopdracht te verfijnen. Klik op het gewenste model, zodat je naar de productpagina wordt geleid. Vanaf daar kun je ofwel je eigen ontwerp uploaden of een nieuw ontwerp maken met behulp van onze ontwerpstudio.

We hebben modellen met verstelbare en afneembare banden, draaghengsels, zijvakken en zelfs visitekaartjeshouders.

We bieden drukwerk in 1 kleur, borduursel, full colour drukwerk en full colour transfer. Gebruik de filters aan de linkerkant om de juiste optie te vinden.

De kosten variëren per product. Op de productpagina van elk product staat meer informatie over de prijzen. Houd er rekening mee dat je veel korting kunt krijgen als je bulkaankopen doet, omdat de prijs per stuk lager wordt als je een hoger aantal aanschaft.