Loading...

Duurzame tassen met levendige, volledige bedrukking.

  • Duurzame stof van 100% polyester met nylon koorden
  • Volledig te bedrukken aan de voor- en achterkant
  • 45 cm hoog x 35 cm breed
  • Inhoud tot 12 liter

Decoratie: sublimatieprint (onbeperkte kleuren, voelt zacht aan, levendig, permanent drukwerk).

Onderhoudsinstructies: Alleen afnemen met een vochtige doek. Om je bedrukte ontwerp zo mooi mogelijk te houden, raden we wassen in de machine niet aan.

Opmerking: Vul het volledige ontwerpgedeelte voor het beste resultaat. Blanco ruimte in het ontwerpgedeelte wordt wit op het bedrukte tas.

Stevig en betrouwbaar
Dit is een tas die je niet teleurstelt. De koorden zijn stevig en comfortabel om te dragen en dankzij het dikke materiaal is dit een van de duurzaamste gymtassen in onze collectie. De tas is lichtgewicht en makkelijk opvouwbaar, handig voor school, evenementen of boodschappen.

Eindeloze ontwerpmogelijkheden
Laat zien wie je bent! Volledige bedrukking aan beide kanten in levendige, accurate kleuren. Upload wat je maar wilt: favoriete foto's, bedrijfslogo's en nog veel meer. Show je stijl in het dagelijkse leven of verras een dierbare met een mooi, handig cadeau.

Makkelijk ontwerpproces
Onze interactieve ontwerpstudio maakt het makkelijk (en leuk!) om je tas te personaliseren. En om te controleren of je ontwerp helemaal naar wens is, laten we je een voorbeeld zien voordat je je bestelling plaatst. Je kunt zelfs overleggen met ons ontwerpteam als je hulp nodig hebt om je idee tot leven te brengen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten