Loading...

Heuptassen

Comfortabel, veilig en praktisch: gepersonaliseerde heuptassen zijn ideale, trendy accessoires. Ze zijn perfect voor sport, festivals, wandelen en nog veel meer.

6 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
6 resultaten


-

Houd je handen vrij met bedrukte heuptassen.

Met gepersonaliseerde heuptassen geef je elke dagelijkse outfit een stijlvol accent en heb je al je belangrijke spullen binnen handbereik. Een heuptasje is een handige manier om je spullen op te bergen en je handen vrij te houden, of je nu gaat wandelen in de natuur, gaat dansen op een festival of de wereld rond gaat reizen. Je kunt ze rond je middel dragen voor een klassieke look, over je borst voor een moderne twist of over je schouder als een mini-crossbodytas.

En als je een zakelijk evenement of een beurs organiseert en een promotioneel weggevertje zoekt, kies dan voor heuptassen. Ze zijn een leuk geschenk voor werknemers, klanten en congresbezoekers en zorgen ervoor dat jouw merk overal wordt gezien.

Ze kunnen op verschillende manieren worden aangepast, zodat je eenvoudig een uniek ontwerp kunt maken voor een heuptas die in het oog springt. Je kunt eenvoudig je logo of illustratie uploaden of zelf een ontwerp maken door jouw unieke details toe te voegen in onze interactieve online studio. En als je wat hulp kunt gebruiken, dan staat ons ontwerpteam altijd voor je klaar.

Veelgestelde vragen  

Je kunt uit verschillende printtechnieken kiezen voor het drukken van jouw unieke details. Zo kun je voor borduren kiezen, met maximaal 12 draadkleuren, voor een duurzame, professionele uitstraling. Een andere mogelijkheid is zeefdruk, voor ontwerpen in een enkele kleur. Dit is een goede optie voor grote oplagen. Hitteoverdracht is ook mogelijk. Hierbij kun je een onbeperkt aantal kleuren gebruiken voor een levendig, kleurrijk resultaat.   

Als je al een ontwerp hebt, kun je dat uploaden in de ontwerpstudio en een voorbeeld bekijken van de heuptas, voordat je de bestelling plaatst. En als je ergens hulp bij nodig hebt, dan staan onze experts altijd klaar om per e-mail, chat of telefoon een helpende hand te bieden.

Natuurlijk. Je kunt gepersonaliseerde heuptassen al vanaf 1 stuk bestellen. Houd er wel rekening mee dat hoe meer heuptassen je bestelt, hoe goedkoper ze per stuk zijn.

De levertijd is 2 weken vanaf de datum waarop je je bestelling plaatst.

Natuurlijk. Je kunt een bestand uploaden in de volgende indelingen: .png, .jpg, .ppt, .ai en .pdf.