Loading...

Creëer leuke mode voor kinderen.

 • Keuze uit 5 opties
 • Modellen met lange en korte mouwen
 • 100% lichtgewicht, voorgekrompen katoen
 • Voor- en achterkant kunnen bedrukt worden

Decoratie: Drukwerk in 1 kleur of full colour drukwerk

Ontwerp een T-shirt dat kinderen mee naar huis kunnen nemen als aandenken aan een speciale gelegenheid. De lichtgewicht, 100% katoenen stof is zacht en ademend, waardoor ze comfortabel en handig zijn voor groepsactiviteiten en buiten spelen. In onze interactieve studio maak je van je creatieve ideeën gemakkelijk gepersonaliseerde T-shirts voor kinderen.

Kies een T-shirt met lange of korte mouwen en voeg een ontwerp toe in een enkele, opvallende kleur of in levendig full-colour. Je kunt je T-shirts laten bedrukken met afbeeldingen, tekst en meer. En als je ontwerp klaar is, dan zorgen wij voor de rest. Je T-shirts worden professioneel geprint en aan huis bezorgd, klaar om de show te stelen.

Klantbeoordelingen

8 beoordelingen
Write a Review
Beoordelingsdistributie
 • 5 Sterren
  0
 • 4 Sterren
  0
 • 3 Sterren
  1
 • 2 Sterren
  1
 • 1 Ster
  6
Ontwerpgemak
Productkwaliteit
Productwaarde


Beoordeeld door 8 klanten

Vreselijke misser qua maat

8 dec 2021 | Anouk

Door de beoordelingen heb ik een kleine maat uitgekozen, maar deze maat voldoet bij lang na niet. Valt veelste klein uit. Zo handig geweest zijn als er een kindermaat achter staat (128-124 enz ipv S en M) Hopelijk kan de lievelingsknuffel van mijn dochter het t-shirt nu aan...

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Beste Anoek, vervelend om te lezen dat het kinder t-shirt welke u heeft besteld veelste klein is. Bij Vistaprint kijken wij graag samen met u naar een oplossing en ik heb u dan ook een persoonlijk mailtje gestuurd. In afwachting van uw terugkoppeling wens ik u een fijne avond toe!

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

De maat komt absoluut niet overeen met de opgegeven maat.

8 jun 2019 | Monique

Het t-shirt valt kleiner uit, zelfs de maattabel komt niet overeen met het geleverde product.

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

T-shirts zijn veel te groot en te klein.

21 feb 2017 | wendy7 | Verified Buyer

Mijn dochter heeft twee t-shirts gemaakt en besteld maar de maten kloppen helemaal niet. Erg jammer. De ene is te groot en de andere veel te klein. Jammer hoor!

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling. Zoals telefonisch besproken zijn er twee nieuwe T-shirts onderweg. We wensen de twee dames veel plezier hiermee!

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Normaal

14 sep 2016 | Fijnaut

Kids maten en dames maten vallen niet goed uit. Kijk eens of ipv S,M,L, jullie er ook 128, 134, 140 bij kunnen zetten. Dit maakt het een stuk prettiger. Een maatje M in kids is toch al 134/140 maar dat is veels te groot. Jammer want nu moeten ze weer wachten tot ze gegroeid zijn.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Bedankt voor uw beoordeling. Voor de kinderen zou het natuurlijk jammer zijn wanneer ze moeten wachten totdat ze het t-shirt kunnen dragen. Daarom hebben we kostenloos nieuwe t-shirts nabesteld met een maatje kleiner. Onze excuses voor het ongemak.

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Foutieve maten

19 aug 2016 | didiermesssens | Verified Buyer

Na reeds diverse T-shirt op Vistaprint besteld te hebben voor de eerste maal een kinder t-shirt besteld. Jammer genoeg maakt Vistaprint geen gebruik van standaard maten. De XS die ik voor mijn zoon bestelde (en waar hij normaal in past) bleek vele maten kleiner dan de standaard XS waar hij normaal in past. Een teleurgestelde zoon en veel te kleine T-shirt. Weggegooid geld.

Reactie van de klantenservice van Vistaprint:

Spijtig dat de maat niet juist was voor uw zoontje. we hebben het aankoopbedrag aan u terug laten storten. Dit kunt u binnen een aantal werkdagen verwachten op uw rekening. Wellicht kunt u dit gebruiken om een grotere maat te bestellen.

Productkwaliteit
Productwaarde
Ontwerpgemak

Laat beoordelingen zien 1-5

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten