Loading...

Unieke kalenders

Ontwerp een gepersonaliseerde kalender boordevol hartverwarmende foto's.
 
 
 
 

Geniet van oude herinneringen en plan nieuwe in: Met een fotokalender kun je allebei doen.

We kunnen je planning niet minder chaotisch maken, maar wel leuker. Met lievelingsfoto's op een persoonlijke kalender wordt de alledaagse taak van overzicht houden het hele jaar door leuk.

Als je op zoek was naar een cadeau, dan heb je dat nu gevonden. Trakteer de grootouders op 12 maanden babyfoto's (of foto's van een schattig huisdier, dat mag ook). Verras je beste vriendin met groepsfoto's uit jullie studententijd. Of verras je partner met spontane foto's van de kinderen, prachtige plaatjes van jullie vakantie of oude familieportretten.

Of je nu op jacht bent naar een klassieke wandkalender of een bureauversie, met onze gepersonaliseerde kalenders maak je een kalender voor 2023 waar ze dol op zullen zijn. Kies uit allerlei thema's, kleuren en patronen. Je kunt zelfs een speciale datum laten markeren, zoals een verjaardag of trouwdatum. Misschien begin je zo wel een nieuwe traditie: voor elk nieuw jaar een nieuwe familiekalender, gedrukt in prachtige kleuren op papier van hoge kwaliteit.

Veelgestelde vragen

Kies eerst de bedrukte kalender die het best bij je ruimte past. Bekijk vervolgens onze themasjablonen en upload je favoriete foto's. Je kunt elke maand een enkele foto laten zien of een collage maken met onze lay-outopties. Als je klaar bent met je ontwerp, dan zorgen wij voor de rest: we bedrukken je kalender en verzenden hem.

Wees creatief! Gebruik foto's van je laatste gezinsvakantie, kiekjes van je kinderen en je huisdieren of je mooiste landschapsfoto's.

We raden aan om de kalender te kiezen die het beste bij je kantoor, bureau of huis past. Een grote wandkalender is handig voor gezinnen die veel afspraken moeten bijhouden, terwijl een bureaukalender onmisbaar is voor mensen die telewerken. Kalendermagneten zijn perfect voor op de koelkast. En wandkalenders met 12 van je favoriete foto's plus speciale pictogrammen voor verjaardagen en andere datums zijn voor iedereen een attent cadeau.

We bieden digitale drukproeven voor posterkalenders en kalendermagneten. Je kunt tijdens het ontwerpen van je kalender in onze online studio een drukproef genereren door op de knop Drukproef (pdf) te klikken.

Ja, dat klopt. Onze online studio is verbeterd en heeft nieuwe functies gekregen, die het ontwerpen van je bedrukte kalender nog makkelijker en leuker maken. We hebben ook enkele van onze formaten en lay-outs aangepast, zodat je uit nog meer opties kunt kiezen. We zullen wel vaker sommige artikelen aanpassen omdat we altijd op zoek zijn naar manieren om onze producten te verbeteren.