Verder naar hoofdinhoud
Loading...

Unieke kalenders

Verjaardagskalenders maken met je favoriete foto's zodat je het hele jaar lang van je mooiste herinneringen kunt genieten.

Een unieke kalender is altijd een populaire optie, of je nu op zoek bent naar een hartverwarmend cadeau of iets wilt hebben om op te hangen in je eigen keuken, kantoor of gang. Fotokalenders bieden veel opties om twaalf maanden aan te passen. Ze zijn leuk en functioneel, zowel aan een wand als op een bureau. Met de juiste fotokalender kun je vakantie-excursies herbeleven, pronken met geliefde huisdieren, grootouders verrassen met foto‘s van het hele gezin en nog veel meer. Je kunt zelfs een nieuwe traditie beginnen: elk jaar een nieuwe, unieke kalender.

Welke stijl je ook zoekt, VistaPrint helpt je graag bij het ontwerpen van je eigen kalender of het drukken van een kalender voor vrienden en familie. Bekijk kalenders om op te hangen of neer te zetten, elk met tal van decoratiemogelijkheden en unieke accenten. We helpen je bij het ontwerpproces met onze intuïtieve ontwerpstudio. Daarin kun je al je favoriete foto‘s uploaden, speciale datums markeren en nog veel meer. En als je op enig moment hulp nodig hebt, dan staan onze ontwerpers voor je klaar met deskundig advies.

Veelgestelde vragen

Kies eerst de bedrukte kalender die het best bij je ruimte past. Bekijk vervolgens onze themasjablonen en upload je favoriete foto's. Je kunt elke maand een enkele foto laten zien of een collage maken met onze lay-outopties. Als je klaar bent met je ontwerp, dan zorgen wij voor de rest: we bedrukken je kalender professioneel en verzenden hem.

Wees creatief! Gebruik foto's van je laatste vakantie, kiekjes van je kinderen en je huisdieren of je mooiste landschapsfoto's.

We raden aan om de kalender te kiezen die het beste bij je kantoor, bureau of huis past. Een grote wandkalender is handig voor gezinnen die veel afspraken moeten bijhouden, terwijl een bureaukalender onmisbaar is voor mensen die telewerken. Kalendermagneten zijn ideaal voor op de koelkast en wandkalenders met 12 van je favoriete afbeeldingen plus speciale pictogrammen voor verjaardagen en andere belangrijke datums zijn leuk als cadeau voor familieleden en vrienden.

Jazeker! Bedrukte kalenders zijn een geweldig cadeau voor de feestdagen. Je dierbaren kunnen elke maand beginnen met een andere foto of een favoriete herinnering.

Ja. Je kunt het ontwerp van je bedrukte kalender controleren door op de knop Drukproef (pdf) te klikken.