Verder naar hoofdinhoud
Loading...

Mokken

Verwarm handen en harten met gepersonaliseerde mokken. Je eigen foto's, teksten of ontwerpen zijn welkom. Details bekijken

Fetching compatible options
Kleur
Aantal
 
Upload je afbeeldingUpload en bewerk je eigen ontwerp
100% tevredenheid gegarandeerd

Maak een geschenk dat ze elke dag gebruiken met gepersonaliseerde mokken.

  • Inhoud van 325 ml
  • Gemaakt van duurzaam keramiek
  • 2 kleuren beschikbaar voor de mok
  • 8 kleuren voor het oor en de binnenkant
  • Ook magische mok beschikbaar

Goedemorgen!
Ah. Die eerste warme slok in de ochtend. Bestaat er iets beters? Nou, wat dacht je van koffie of thee in een gepersonaliseerde mok? Neem een slok terwijl je geniet van foto's van je kinderen of huisdieren, een persoonlijke tekst of een mooi ontwerp. En we hebben ook een magische optie: het lijken eenvoudige zwarte mokken, maar het design wordt zichtbaar zodra je er een warm drankje in schenkt. Magie.

Een geschenk voor iedereen
Of je nu een attent geschenk voor de feestdagen of een verjaardag zoekt, bedrukte mokken met foto zijn perfect voor iedereen op je lijst. De betaalbare mokken met foto zijn gemakkelijk te bewerken tot ideale geschenken voor familie, vrienden of collega's. En een bedrukte mok met een speciale baby- of huisdierfoto is een geliefd cadeau voor grootouders en huisdiereigenaren. Wil je het nog leuker maken? Tover met een leuk citaat of een gekke foto een glimlach op hun gezicht terwijl ze drinken.

Ontwerpen is gemakkelijk Een bedrukte mok is even gemakkelijk te ontwerpen als te gebruiken. Bekijk om te beginnen onze galerij met volledig aanpasbare ontwerpen. (Heb je al een ontwerp? Dat kunt je uploaden in onze tool.) Als je een favoriet gevonden hebt, kun je die aanpassen met je eigen details en de kleuren kiezen die je het mooist vindt. Daarna zorgen wij ervoor dat je binnen een paar dagen je mok ontvangt, klaar om te gebruiken of cadeau te geven.

Verjaardagsmok

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Mokken in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten