Loading...

Neem je boodschap overal mee naartoe met kartonnen kubussen.

  • Keuze uit 2 formaten
  • Wit, dubbelwandig ee-golfkarton van 2,3 mm
  • Levendig, full colour drukwerk
  • Gemakkelijk te monteren
  • Alleen voor binnengebruik
  • Recyclebaar materiaal

Praktisch en speels Wil je dingen promoten en in contact komen met je klanten? Overweeg dit: bedrukte kartonnen kubussen. Ze zijn meer dan een POS-display, ze zijn ambassadeurs voor je merk. Als je een winkel inricht of je merk mee op pad neemt, zit je met deze kubussen goed. Ze zijn gemakkelijk verplaatsbaar en geven elke ruimte extra charme. Zelfs op een drukke markt bieden deze kartonnen kubussen een effectieve manier om je merk te onderscheiden met drukwerk op 4 zijden om vanuit elke hoek de aandacht te trekken.

Gemakkelijk neer te zetten display Dankzij het modulaire ontwerp zijn kartonnen kubussen gemakkelijk te monteren en te demonteren. Ideaal voor transport, opslag en hergebruik voor meerdere evenementen. Deze kubussen zijn geschikt voor uiteenlopende marketingtoepassingen. Onze kubussen van ee-golfkarton zijn verkrijgbaar in 2 formaten (40 x 40 x 40 cm en 50 x 50 x 50 cm) en kunnen bedrukt worden met illustraties en logo's voor een consistente presentatie. Ze zijn lichtgewicht, draagbaar en bij uitstek geschikt voor pop-ups, vakbeurzen en promotionele evenementen.

__ Maak ze net zo uniek als jij__ In slechts enkele klikken kun je je visie werkelijkheid maken. Kartonnen kubussen ontwerpen is heel gemakkelijk met VistaPrint. Deze POS-displays hebben een sterke, professionele uitstraling en zijn ideaal om je unieke ontwerpen in de schijnwerpers te zetten en de aandacht van je publiek te trekken. Je bedrukte kartonnen kubussen worden bij je aan de deur bezorgd, klaar om de aandacht te trekken vanuit elke hoek.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten