Loading...

Combineer stijl, reclame en functie met kartonnen kamerschermen.

  • Unieke formaten mogelijk
  • Wit honingraatkarton van 10 mm dik
  • 3 vouwwijzen
  • Snel en gemakkelijk te plaatsen
  • Voor binnengebruik
  • Grotendeels recyclebaar

Ideaal voor elke ruimte Maak kennis met ons veelzijdige kartonnen kamerscherm: een betaalbare, stijlvolle oplossing om ruimtes gemakkelijk op te delen. Dit vrijstaande paneel van wit honingraatkarton kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden, zoals voor het creëren van aparte werkruimtes in huis of op kantoor, voor tijdelijk gebruik op evenementen, vakbeurzen of pop-upwinkels en nog veel meer.

Veelzijdig en praktisch Onze kartonnen kamerschermen zijn verkrijgbaar in 3 vouwwijzen: enkel, dubbel en drievoudig. Daarmee kun je je ruimte op een stijlvolle, praktische manier indelen. Kies uit de vele unieke opties het formaat dat je nodig hebt, variërend van 50 x 60 cm tot 180 x 180 cm. Het kartonnen kamerscherm heeft een stevige, lichtgewicht en grotendeels recyclebare constructie die je gemakkelijk kun verwijderen. Het product wordt gemonteerd geleverd, zodat je het gemakkelijk kunt plaatsen en opbergen.

Voeg je ontwerp toe Kies om te beginnen het formaat en de vouwwijze. Maak het vervolgens naar jouw wens door je persoonlijke ontwerp, gegevens, tekst of logo toe te voegen. Hulp nodig? Onze experts staan voor je klaar om je per telefoon, e-mail of chat te helpen met je ontwerp. Als je ontwerp eenmaal klaar is, dan gaan wij het voor je drukken. Je ontvangt dan prachtige kartonnen kamerschermen die je direct neer kunt zetten.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten