Verder naar hoofdinhoud

Pop-up banners

Val op met vrijstaande dubbelzijdige spandoeken op beurzen, congressen, indoor of outdoor evenementen. Lichtgewicht en duurzaam polyester. Details bekijken
Formaat
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • 2 formaten
  • Duurzaam polyester van 110 g/m²
  • Voor binnen en buiten
  • Levendig, full-colour drukwerk
  • Inclusief aluminium frame, grondpennen en draagtas

Tijd is heel belangrijk als het gaat om het opzetten van je marketingdisplay op een beurs of outdoor evenement. Daarom worden pop-up banners geleverd met alles wat je nodig hebt om met minimale inspanning een display neer te zetten die je niet over het hoofd ziet. Ze zijn perfect om je logo te laten opvallen tijdens indoor of outdoor evenementen of exposities en om mensen over te halen om naar je stand te komen.

De dubbelzijdige pop-up banners worden geleverd als set in een handige draagtas met 2 polyester spandoeken, een aluminium frame en 4 grondpennen om je spandoeken zonder gereedschap vast te zetten. Dankzij het lichtgewicht en toch duurzame materiaal zijn ze gemakkelijk te vervoeren, op te zetten en te gebruiken.

Klaar om je pop-up banners te ontwerpen? Upload je illustratie en voeg je gegevens toe in onze online studio om hem helemaal aan te passen. Wij zorgen voor de rest: we bedrukken en verzenden je bestelling. Pak je pop-up banner uit en zie hem uit de behuizing komen, klaar om indruk te maken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten