Beurzen, markten en evenementen

VistaPrints gids voor een succesvolle beurs

Of je nu naar een internationale vakbeurs of een kleinere, lokale beurs gaat, ze kunnen een belangrijke rol spelen in de groei van je onderneming.

Beurzen zijn niet alleen de ideale gelegenheid om nieuwe klanten te ontmoeten, maar ook de perfectie locatie om trends op jouw gebied te ontdekken, partnerschappen te ontwikkelen en te kijken waar de concurrentie mee bezig is.

Lees onze gids voor beurzen om meer te weten te komen over wat je voor, tijdens en na een evenement moet doen.

Lees meer

Tips en advies voor beurzen

Elke beurs kan een succes worden met behulp van de experts van VistaPrint. Met onze tips en advies kun je je tijd op en buiten de vloer optimaal benutten.

Lees meer

Haal het meeste uit je beursstand

Als je aan een beurs deelneemt, wil je dat jouw stand opvalt. Hieronder vind je de belangrijkste componenten om in en rond je stand te plaatsen, zodat je het maximale uit je beurs kunt halen.

Lees meer

Gids voor het maken van het perfecte spandoek

Lees onze gids om een spandoek voor buiten te maken waar je trots op kunt zijn, van informatie over de locatie en de boodschap tot ontwerpspecificaties en spandoektypes.

Lees meer

Branding voor een evenement, wat is dat en waar begin je?

Wanneer je een evenement zoals een boerenmarkt of beurs een plant, dan is het belangrijk om te weten hoe je de branding van je bedrijf moet doen. Leer hier de basisbeginselen voor de branding van een evenement.

Lees meer

Verkopen op ambachtsbeurzen en boerenmarkten

4 essentiële adviezen om je klaar te stomen voor je eerste beurs of evenement en om je te helpen het juiste publiek te vinden voor jouw producten en diensten.

Lees meer

Ontwerptips voor buitenevenementen

Ben jij klaar voor de markten en evenementen van dit seizoen? Onze ontwerpers geven professionele tips om tijdens buitenevenementen op te vallen.

Lees meer

Casestudie: evenementen als belangrijkste marketingstrategie

Ontdek hoe een bedrijf vanaf het begin beurzen gebruikte om zijn bereik te vergroten.

Lees meer

eBook · Je bedrijf pitchen en presenteren

Leer een elevatorpitch samenstellen met hulp van onze experts en een werkboek met 6 stappen.

Lees meer

De ultieme beurzenchecklist en inpaklijst PDF