Loading...

Papieren zakken

Tijd voor een nieuwe voorraad papieren zakken? VistaPrint helpt je graag. In onze collectie kraftpapieren zakken vind je alle papieren voedselverpakkingen die je nodig hebt, in de hoeveelheid die jij wilt.


8 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
8 resultaten


-

Verpak je eten of snacks in stijl met papieren zakken.

Je werkt hard om de perfecte koffie, snack, kruidenmelange of ander product te maken. Zorg ervoor dat je verpakking die je gebruikt laat zien hoeveel tijd en liefde je in het product hebt gestoken. Dat is heel eenvoudig met onze papieren zakken. Deze zakken van bruin kraftpapier blijven zelfstandig staan en zijn verkrijgbaar in allerlei formaten en hoeveelheden.

Wat je voorkeur en budget ook zijn voor kraftpapieren zakken, VistaPrint staat klaar om je te helpen bij alles wat je nodig hebt. Kies uit verschillende formaten voor papieren voedselverpakkingen, allemaal FSC® gecertificeerd. En als je graag wilt dat iemand je helpt om de juiste stazakken van kraftpapier uit te kiezen, staan onze experts klaar om je bij je keuze te helpen.

Veelgestelde vragen

We adviseren om in onze kleine zakken niet meer dan 500 gram te doen. De grotere formaten hebben een draagvermogen tot 20 kg. Scherpe voorwerpen kunnen het papier beschadigen en we adviseren om daarvoor onze draagtassen te gebruiken.

Onze zakken zijn gemaakt van een enkele laag kraftpapier.

Onze kleinere kraftpapieren zakken zijn 60 g/m² en onze grotere formaten zijn 90 g/m².

Onze zakken zijn van 100% kraftpapier en hebben geen karton in de bodem of waar dan ook.