Loading...

Adresstickers

Maak bij elke zending reclame met bedrukte adresstickers.
 
 
 

Bekijk sjablonen voor je adresstickers

Ontwerp gemakkelijk etiketten online met onze personaliseerbare sjablonen voor populaire branches.

Gerelateerde producten

Geef je uitgaande post een toffe, unieke uitstraling met bedrukte adresstickers.

Ben je op zoek naar creatieve oplossingen voor je verzendlabels? Als je post verstuurt, is elke envelop en elk pakketje een kans om op te vallen. En als je op zoek bent naar postetiketten, sluitstickers, adresstickers en nog veel meer, dan vind je bij VistaPrint alles wat je nodig hebt. Print je verzendetiketten en ontwerp een bij elkaar passende set postbenodigdheden die je boodschap weerspiegelen.

Je hoeft geen ontwerper te zijn om je correspondentie een onvergetelijke uitstraling te geven. Upload je eigen ontwerp of kies een van onze vele sjablonen en maak je (nu gepersonaliseerde) post verzendklaar met een professioneel accent. En als je hulp nodig hebt, staat het team van onze Ontwerpdiensten voor je klaar.

Onze gepersonaliseerde verzendlabels geven al je uitgaande post, zowel je persoonlijke correspondentie als je zakelijke communicatie, een elegant accent. Op zoek naar inspiratie? Hier vind je 7 manieren om gepersonaliseerde stickers en etiketten te gebruiken om je producten en verpakkingen te laten opvallen.

Veelgestelde vragen

In onze ontwerpstudio kun je gemakkelijk je eigen ontwerpen uploaden en aan je wensen aanpassen. Onze sjablonengalerij bevat diverse personaliseerbare adresstickers voor een groot aantal branches. En als je hulp nodig hebt, staan onze experts voor je klaar.

Onze adresstickers en sluitstickers zijn verkrijgbaar in standaardformaten, maar onze postetiketten zijn verkrijgbaar in 2 formaten (klein en groot). Als je etiketten in afwijkende vormen wilt, dan raden we je aan om bij onze uitgesneden stickers te kijken. Daarmee kun je etiketten maken in unieke, afwijkende vormen die passen bij jouw specifieke wensen.

Ja, je kunt op onze postetiketten schrijven. Ze zijn gemaakt van wit papier, zodat je er gemakkelijk met pen of potlood op kunt schrijven.

De dikte van onze etiketten is 0,1 mm.

Ja, in onze collectie sjablonen voor adresstickers, sluitstickers en postetiketten vind je ook specifieke ontwerpen voor de feestdagen.

Hier zijn een paar ontwerptips om rekening mee te houden:

Contrasterende kleuren: gebruik donkere lettertypen op lichte ondergronden en andersom voor een betere leesbaarheid.

Houd informatie simpel: beperk de hoeveelheid informatie tot het absoluut noodzakelijke.

Minimale lettergrootte: houd rekening met de minimale lettergrootte voor een betere leesbaarheid.