Loading...

Houd je logo onderweg in het zicht met effen kleur papieren tassen.

  • 5 formaten
  • Keuze uit 11 zakkleuren
  • Gedraaide papieren hengsels
  • Drukwerk in 1 kleur, met keuze uit 6 kleuren
  • Hoeveelheden van 150 tot 5000
  • FSC®-gecertificeerd product: Gemaakt van materiaal uit duurzaam beheerde bossen

Kleur die je niet kunt missen Of je nu je bedrijf aan het opzetten bent of een bestaande onderneming hebt die meer papieren tassen nodig heeft, onze effen kleur papieren tassen zijn een fantastische, voordelige optie. Ontwerp een professionele look met je logo in een heldere kleur naar keuze gedrukt op levendig gekleurd papier. Laat je klanten je logo meenemen en er overal waar ze naartoe gaan reclame mee maken. Van winkels tot restaurants: deze eenvoudige tassen kunnen een duidelijke impact maken en zijn ideaal om in grote hoeveelheden te bestellen.

Gepersonaliseerd en professioneel
Onze gekleurde papieren tassen bieden diverse manieren om een overtuigende look te ontwerpen. Behalve verschillende kleuren papieren tassen (die allemaal slijtvast zijn) heb je ook keuze uit verschillende kleuren inkt. Gebruik de kleur die het best bij je merk past of kies een onverwachte combinatie die de aandacht van mensen trekt. Als kers op de taart past de kleur van de gedraaide papieren hengsels bij de rest van je tas.

Gemakkelijk te ontwerpen
Klaar om je bedrukte papieren tassen te ontwerpen? Gebruik om te beginnen een van onze personaliseerbare sjablonen. Je kunt de tekst, kleuren en nog veel meer aanpassen. Of als je al een kant-en-klaar ontwerp hebt, kun je dat direct uploaden naar onze ontwerpstudio, waar je het verder kunt bewerken om de puntjes op de i te zetten. Als je eenmaal klaar bent, gaan wij je ontwerp professioneel drukken. Je ontvangt prachtige effen kleur papieren tassen die je direct kunt gebruiken.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Effen kleur papieren tassen in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten