We zijn er om te helpen.

Hoe kan ik inloggen in mijn account?

1. Klik op de website van VistaPrint op de knop Log in in de rechterbovenhoek van de pagina.
  2. Log in op je account via een van de volgende methoden:
    • Inloggen met je e-mailadres
      • Typ het e-mailadres en wachtwoord van je VistaPrint-account en klik op Inloggen
    • Inloggen met Google, Facebook of Apple
      • Klik om in te loggen met je Google-, Facebook- of Apple-account.
        WAARSCHUWING! Als je inlogt met je Google-, Facebook- of Apple-account:
        • Je kunt je wachtwoord nooit resetten en
        • Als je al een VistaPrint-account met hetzelfde e-mailadres hebt, zullen al je projecten verdwenen zijn.

Om je wachtwoord opnieuw in te stellen, klik je op Wachtwoord vergeten?

Om een VistaPrint-account aan te maken, klik je op Inloggen Een account aanmaken.