Loading...

Val op, trek bezoekers aan en stimuleer verkopen vanuit elke richting met vloerdisplays.

  • Keuze uit 2 formaten
  • Keuze uit 2 materialen
  • Vrijstaande display
  • Lichtgewicht
  • Gemakkelijk te monteren

Maak een statement
Maximaliseer zichtbaarheid op je volgende evenement of bijeenkomst met een vrijstaande vloerdisplay. Met een vierzijdige display kun je vanuit elke richting reclame voor je bedrijf maken. Het is een leuke, praktische manier om je boodschap te laten opvallen en klanten aan te trekken. Ideaal om info te delen op congressen, concerten en andere evenementen waar je je boodschap wilt overbrengen.

Gemakkelijk te gebruiken
De displays zijn verkrijgbaar in 2 verschillende materialen: kunststof kanaalplaat en akyprint. Kunststof kanaalplaat is een lichtgewicht materiaal van 3,5 mm dik met een honingraatstructuur en akyprint is een polypropyleen kunststof paneel van 3,5 mm met een grijze bubbelstructuur. Verkrijgbaar in 2 verschillende formaten: een kleiner bord van 33 x 33 x 200 cm en een groter bord van 70 x 70 x 200 cm. Deze displays zijn gemakkelijk te personaliseren en bieden een flexibele, voordelige oplossing voor zowel grote als kleine bedrijven. De lichte displays zijn gemakkelijk te dragen en op te zetten en gaan meerdere evenementen mee.

Zo werkt het
Kies om te beginnen het formaat en het materiaal dat je nodig hebt voor je ontwerp. Personaliseer je ontwerp vervolgens met alle benodigde details. Als je ergens hulp bij nodig hebt, dan staan onze experts klaar om al je vragen te beantwoorden. Als je eenmaal tevreden bent met je ontwerp, dan is het onze beurt om te shinen en je professioneel bedrukte producten toe te sturen. Je ontvangt prachtige vloerdisplays die klaar zijn om hun magische werk te doen voor je bedrijf.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten