Hier bij Vistaprint onderzoeken we continu hoe we de beste partner kunnen zijn voor kleine ondernemers. Om te zorgen dat alle producten en diensten die je nodig hebt voor je bedrijf de beste prijs-kwaliteitsverhouding hebben, bieden wij:

  • Consistente prijzen

  • 6 Dagen per week klantenservice

  • Grafische ontwerpservice

  • 100% TevredenheidsgarantieElke dag eerlijke prijzen.
 

Vistaprint vraagt eerlijke prijzen voor de producten en diensten die je nodig hebt. Daarom hebben we onze prijzen aangepast om elke klant te kunnen helpen binnen elk budget. We hebben de manier waarop we onze prijzen vaststellen onderzocht en veranderd om ervoor te zorgen dat we betaalbare prijzen bieden die passen bij de kwaliteit van onze producten, en om ervoor te zorgen dat deze passend zijn binnen de markt.


Grafische ontwerpservice om je look helemaal perfect te maken.

We weten dat je look tot in de puntjes verzorgd moet zijn. Daarom bieden we een aantal ontwerpdiensten om je te helpen met je ontwerp. Van gratis ontwerpsjablonen, een online studio en directe goedkeuring van je ontwerp tot onze premium ontwerpdienst 99designs, we maken het makkelijk voor je om marketingmateriaal naar jouw wens te maken. Meer weten.

 


Hulp wanneer jij dat nodig hebt.

Onze klantendienst is van ma t/m vr van 8 tot 21 uur beschikbaar en op za van 9 tot 18 uur. We willen je hulp bieden wanneer jij dat nodig hebt, of dat nu om een vraag gaat, hulp bij een bestelling of dat je ons feedback wilt geven. Wij luisteren. Meer weten.

 

 

Gegarandeerd goed. Altijd.
Niet tevreden? Dan lossen we dat op.

Wij zetten ons 100% in voor jouw tevredenheid. Dus als je om wat voor reden dan ook niet tevreden bent met je bestelling, dan zijn wij dat ook niet. We lossen het op door je bestelling opnieuw te printen, een tegoed te geven of zelfs het aankoopbedrag volledig terug te betalen. We nemen zelfs de verzendkosten voor onze rekening. Zo simpel is het. Meer weten.