Loading...

Geef je favoriete viervoeter voldoende te eten en te drinken met deze bedrukte voederbak.

  • Dubbelwandig roestvrij staal 18/8
  • Houdt water koel
  • 18,5 x 7,5 cm
  • Gewicht is 510 g
  • Capaciteit is 1242,1 ml

Onderhoudsinstructies: niet geschikt voor in de vaatwasser. Op de hand afwassen met een zachte doek of spons en een mild afwasmiddel.

Heerlijke maaltijden Deze bedrukte voederbak is niet alleen een bak voor de maaltijden van je favoriete huisdier, maar ook een stijlvol accessoire dat je huis een persoonlijk accent geeft. De bak is gemaakt van stevig, dubbelwandig roestvrij staal, is bestand tegen de wildste huisdieren en houdt voer of water op een aangename temperatuur. De opvallende sublimatieprint onderscheidt deze bak van alle andere door te zorgen dat het ontwerp levendig blijft, ondanks veelvuldig reinigen in de vaatwasser. Deze stevige, praktische voederbak heeft een uniek voordeel ten opzichte van gewone voederbakken en is een ideaal cadeau voor huisdierbezitters die functionaliteit willen combineren met persoonlijke stijl.

Stevig en stijlvol Deze voederbak weegt 510 gram en combineert functionaliteit met een elegant ontwerp. Het sterke 18/8 roestvrij staal is veilig voor voedsel en dankzij de binnen- en buitenwand van elk 0,5 mm dik voelt deze voederbak stevig aan. De capaciteit van 1242,1 ml is ruim voldoende voor een royale portie voer of koel water voor je huisdier dankzij de isolerende eigenschappen. Dankzij de lichtgewicht constructie kun je de voerbak zowel thuis als op reis gebruiken, waardoor je huisdier nooit met minder genoegen hoeft te nemen.

Gemakkelijk te ontwerpen Ons ongecompliceerde ontwerpproces verloopt moeiteloos, zodat je een product kunt ontwerpen dat helemaal op jou en je favoriete huisdier is afgestemd. En als je hulp nodig hebt, zijn onze experts slechts een klik van je verwijderd. Met zo veel gebruiksgemak en personalisatiemogelijkheden is deze voederbak niet alleen een praktisch product, maar ook een teken van zorg en liefde voor je huisdier.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten