Verder naar hoofdinhoud

Visitekaartjes natuurvezelpapier

Laat je rustieke kant zien met opvallend gespikkeld papier. Bekijk volledig aanpasbare ontwerpsjablonen en een gemakkelijke manier om je ontwerp te uploaden. Details bekijken

Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd
  • Formaat van 85 x 55 mm
  • gespikkelde papiersoort van 260 g/m²
  • Standaardhoeken
  • Voelt aan als: gerecycled papier

Klaar om stijlvol op te vallen? Denk dan eens aan ons visitekaartje op natuurvezelpapier voor een unieke papiersoort die extra visuele aantrekkingskracht geeft. Het gebroken wit papier zonder afwerking is gespikkeld met donkerdere vezels, wat een organische en natuurlijke uitstraling geeft. Als je erover nadenkt om kraftpapier te kiezen, maar liever een minder gewone optie wilt, of als je vaak handgeschreven notities op je kaartjes schrijft, dan kan dit papier wel eens een heel goede match zijn.

Klaar om je visitekaartjes van natuurvezelpapier te maken? Bekijk dan allereerst onze verzameling volledig aanpasbare ontwerpen. (Maar je kunt natuurlijk ook onze uploadoptie gebruiken als je al een ontwerp klaar hebt.) Heb je het gewenste sjabloon gevonden, dan kun je persoonlijke tintjes toevoegen, waarna wij voor de rest zorgen. Je bestelling wordt professioneel gedrukt, verpakt en naar je opgestuurd. Je visitekaartjes van natuurvezelpapier komen klaar voor gebruik aan.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Visitekaartjes natuurvezelpapier in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten