Verder naar hoofdinhoud

Geribbelde visitekaartjes

Til het uiterlijk van je visitekaartje naar een hoger plan met textuurpapier met dunne reliëflijnen. Bekijk volledig aanpasbare ontwerpsjablonen en een gemakkelijke manier om je ontwerp te uploaden. Details bekijken
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • Formaat: 85 x 55 mm
  • 300 g/m² papiersoort met reliëfdruk
  • Standaard
  • Voelt aan als: Een licht geribbelde textuur

Zoek je een nieuwe manier om een goed eerste indruk te maken? Dan is de luxe stijl van geribbelde visitekaartjes misschien wel wat voor jou. Dit premiumpapier heeft dunne lijnen in lichte reliëfdruk, waardoor een subtiel geribbeld effect ontstaat. De ribbels geven het kaartje textuur en maken het visueel aantrekkelijk. Het is vooral een goede extra optie voor klassieke en traditionele visitekaartjes-ontwerpen.

Klaar om met je creatie te beginnen? Bekijk allereerst onze verzameling ontwerpsjablonen voor geribbelde visitekaartjes. (Of gebruik onze uploadoptie als je al een kant-en-klaar ontwerp hebt.) Nadat je het ideale sjabloon hebt gevonden, kun je het aanpassen met je eigen gegevens, zoals je website, logo en meer. Dan drukken we je ontwerp af op geribbeld papier van 300 g/m², pakken je bestelling goed in en sturen het naar je op. Je geribbelde visitekaartjes komen klaar voor gebruik aan, en klaar om op te vallen.

Milieuvriendelijke papiersoorten.

We zijn er trots op dat we FSC-gecertificeerd zijn en zetten ons in voor het verminderen van onze impact op het milieu en gebruiken papier afkomstig van verantwoord bosbeheer.

Meer weten?
Wij dragen bij aan verantwoord bosbeheer.

FSC-papier dat gecertificeerd is door Rainforest Alliance is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en beschermt het welzijn van lokale gemeenschappen, dieren en het milieu.

Meer weten?

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Geribbelde visitekaartjes in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten