Verder naar hoofdinhoud
Fluweelzachte visitekaartjes

Fluweelzachte visitekaartjes

Voeg extra uitstraling aan je kaartje toe met een uniek gecoate papiersoort die zacht en luxe aanvoelt. Upload je ontwerp of bekijk onze volledig aanpasbare ontwerpsjablonen. Details bekijken
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • Formaat van 85 x 55 mm
  • Matte papiersoort van 300 g/m²
  • Standaardhoeken
  • Voelt aan als: een zachte, gladde coating

Op zoek naar een nieuwe manier om je van anderen te onderscheiden? Onze fluweelzachte visitekaartjes zijn klaar om je te helpen een kaartje te ontwerpen dat er anders uitziet én anders aanvoelt. Je ontwerp wordt gedrukt op helderwit papier met een unieke, dubbelzijdige coating. De speciale, luxe textuur laat een bijzondere indruk achter: Lastig te beschrijven, moeilijk te vergeten.

Klaar om je fluweelzachte visitekaartjes te ontwerpen? Bekijk eerst ons assortiment full-colourontwerpen. (Als je al een kant-en-klaar ontwerp hebt, kun je onze uploadoptie gebruiken.) Nadat je een geschikt ontwerp hebt gevonden, kun je het aan je eigen stijl aanpassen. Wij zorgen voor de rest: Je visitekaartjes worden professioneel bedrukt en verpakt en komen gereed voor gebruik aan, klaar om op te vallen.


Fluweelzachte visitekaartjes
Milieuvriendelijke papiersoorten.

We zijn er trots op dat we FSC-gecertificeerd zijn en zetten ons in voor het verminderen van onze impact op het milieu en gebruiken papier afkomstig van verantwoord bosbeheer.

Meer weten?
Wij dragen bij aan verantwoord bosbeheer.

FSC-papier dat gecertificeerd is door Rainforest Alliance is afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en beschermt het welzijn van lokale gemeenschappen, dieren en het milieu.

Meer weten?

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten