Loading...

Bedrukt Vloeipapier

Creëer een onvergetelijke uitpakervaring met vloeipapier. Bekijk hoe je makkelijk kunt uploaden, uit welke maten je kunt kiezen en nog veel meer. Details bekijken

Fetching compatible options
Formaat Vellen
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd

Ontwerp verpakkingen die ook van buiten uniek zijn met bedrukt inpakpapier

  • 2 formaten
  • Inpakpapier van 28 g/m²
  • Wit papier
  • Enkelzijdige bedrukking in full colour

Verpakt om indruk te maken

Op zoek naar een leuke manier om de uitstraling van je merk te verbeteren? Gebruik dan gepersonaliseerd inpakpapier voor je verpakkingen. Daarmee zit je altijd goed, of je nu kwetsbare artikelen wilt inpakken, cadeaus een extra laag demping wilt geven of je producten wilt beschermen in dozen of draagtassen. Het is een perfecte aanvulling op elke doos of tas voor je klanten, want elke product ziet er direct uit als een geschenk.

Lichtgewicht en gemakkelijk in te pakken

Ons inpakpapier is verkrijgbaar in 2 formaten en bedrukt in full colour. Het geeft je verpakkingen een luxe accent en herinnert mensen aan je merk. Het dunne, witte, lichtgewicht papier brengt je ontwerp bovendien onder de aandacht en geeft je bedrijf een premium uitstraling.

Gemakkelijke ontwerpervaring

Klaar om te ontwerpen? Upload je logo of afbeelding en voeg je eigen details zoals achtergronden, patronen en tekst toe om een opvallend ontwerp te maken. Als je klaar bent, zorgen wij voor de rest: we bedrukken je bestelling professioneel en verzenden hem. Je ontvangt prachtig inpakpapier, klaar om je merk op te laten vallen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten