Verder naar hoofdinhoud

bedrukte hang tags

Hang tags

Creëer een consistente, professionele look voor prijskaartjes, goodiebags en meer. Bekijk volledig aanpasbare ontwerpsjablonen en een gemakkelijke manier om je ontwerp te uploaden. Details bekijken

Vorm
Formaat
Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • 4 vormen & 4 formaten verkrijgbaar
  • 300 g/m² matte papiersoort
  • Formaat voorgeboorde gaatjes: 3,17 mm
  • Levendige fullcolourdruk
  • Aantallen van 25 tot 5000

Stijlvolle en slimme verpakking Op zoek naar een manier om op te vallen? Met bedrukte producttags laat je je klanten eenvoudig weten wat jouw producten bijzonder maakt. Je kunt de prijs erop zetten, wasinstructies toevoegen en meer, terwijl je tegelijk een leuke touch toevoegt aan je bestaande verpakking. Ze zijn veelzijdig genoeg om als kledinglabels of hang tags te gebruiken op verschillende voorwerpen, bijvoorbeeld dozen, potten en tasjes. En tijdens ons aanpassingsproces kun je een logo of merkboodschap (of beide) op zetten

Klaar om te geven Hoewel hang tags het hele jaar door handig zijn voor je merk, is het drukke feestseizoen de tijd waarin ze echt tot hun recht komen. Bedrukte tags met feestelijk thema kunnen je een voorsprong geven op de concurrentie bij klanten die cadeaus zoeken in drukke schappen, rekken of etalages. En met een prachtig ontwerp en feestelijke boodschap kunnen hang tags voor de feestdagen je feestverpakking naar een hoger niveau tillen. Ze zijn geweldig om indruk te maken en geven je de kans om een nieuwe trouwe klant aan te trekken met een cadeau.

Eenvoudig te gebruiken en aan te passen Onze hang tags worden bedrukt in full colour op glanzend papier of natuurpapier en zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, formaten en stijlen. Je hebt heel veel opties om de juiste tags voor jouw bedrijf te ontwerpen, of je nu kleding, accessoires, voedsel of meer verkoopt.

Eenvoudige ontwerpervaring Klaar om je bedrukte hang tags te ontwerpen? Bekijk eerst ons assortiment ontwerpsjablonen. (Als je al een kant-en-klaar ontwerp hebt, kun je onze uploadoptie gebruiken.) Als je een favoriet ontwerp gevonden hebt, kun je het verder aanpassen met je eigen gegevens. Wij zorgen voor de rest: we drukken je bestelling professioneel af en verzenden hem. Je bedrukte hang tags worden kant en klaar bezorgd, klaar om de show te stelen.

gepersonaliseerde productlabels

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Hang tags in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten