Loading...

Maak prachtige verpakkingen met een lagere milieu-impact met recyclebare verpakkingen.

  • Verschillende formaten beschikbaar
  • Scheurbestendig folie
  • Staande en platliggende opties mogelijk
  • Glossy, matte en soft-touch afwerking mogelijk
  • Afscheurinkeping
  • Hersluitbare zip- en ophangopties
  • Recyclebaar

Een recyclebaar verpakkingsalternatief
Bedrukte recyclebare zakken zijn het bewijs dat je de milieu-impact van je bedrijf kunt verlagen zonder aan stijl in te boeten. Deze verpakkingen zijn stijlvol en elegant en kunnen volledig worden bedrukt met het ontwerp van je keuze. Vul daarna de verpakkingen eenvoudig met het artikel van je keuze en sluit ze perfect af met een warmtesealer. Kies uit staande of platliggende versies waarmee je artikelen langer vers blijven, er geweldig uit zien in de schappen en dienst doen als handige, ruimtebesparende verpakkingen voor je klanten.

Functioneel & beschermend
De recyclebare, flexibele verpakkingen zien er niet alleen goed uit, maar beschermen je producten ook tegen verontreiniging en morsen. Ze zijn een slimme keuze voor voedsel, koffie en andere droge, poeder- en banketbakkersproducten. Je kunt zelfs een hersluitbare zip toevoegen of een hanggaatje om ze eenvoudig aan de muur te hangen. Welke opties je ook kiest, je recyclebare verpakkingen worden bedrukt op folie met hoge barrièrewaarde om je product binnen en licht en lucht buiten te houden. Ze zijn gemaakt van recyclebaar materiaal dat is geproduceerd met gebruik van minder energie en CO2-uitstoot dan andere traditionele verpakkingsopties.

Eenvoudig bedrukkingsproces
In onze gebruiksvriendelijke ontwerpstudio kun je een full-colour foto, logo of allebei op je recyclebare verpakkingen zetten. Zorg ervoor dat je de vouwlijnen van je geüploade afbeelding verwijdert voordat je de printopdracht geeft, anders worden ze op het product geprint. Kies uit een glossy, matte of soft-touch afwerking om je verpakking te laten opvallen. Zet je ontwerp erop en wij zorgen voor de rest. Je recyclebare flexibele verpakkingen arriveren bedrukt en open aan de bovenkant.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten