Verder naar hoofdinhoud

Goedkope papieren zakjes

Zeg maar dag tegen blanco tassen en gemiste marketingkansen met bedrukte goedkope papieren zakjes. Drukwerk in 1 kleur op FSC®-gecertificeerd papier in een kleur naar keuze. Details bekijken

Formaat
Taskleur
Drukkleur
Aantal
 
Ontwerp uploadenHeb je een eigen ontwerp? Upload en bewerk het
100% tevredenheid gegarandeerd
  • 5 formaten
  • Keuze uit 11 zakkleuren
  • Gedraaide papieren hengsels
  • Drukwerk in 1 kleur, met keuze uit 6 kleuren
  • Hoeveelheden van 150 tot 5000
  • FSC®-gecertificeerd product: gemaakt van materiaal uit duurzaam beheerde bossen

Niet te missen kleur
Er is een speciale promotiemogelijkheid op een moment dat je het misschien niet verwacht: als je je klant bedankt en de deur uit laat gaan. Met onze goedkope papieren zakjes geef je mensen je bedrijfslogo mee, zodat het gezien kan worden door vrienden, familieleden of mensen op straat. Je merk wordt in een heldere kleur afgedrukt op papier van een levendige kleur naar keuze en kan gezien worden op afhaalbestellingen, winkeltassen en meer. Pro-tip: deze papieren zakken zijn ook geschikt voor cadeaus, een optie die vooral handig is voor klanten met weinig tijd.

Gepersonaliseerd en professioneel
Onze papieren zakken bieden diverse manieren om een overtuigende look te ontwerpen. Je kunt je logo, tekst of ontwerp op de voor- en achterkant zetten. Behalve verschillende kleuren papieren tassen (die allemaal slijtvast zijn) heb je ook keuze uit verschillende kleuren inkt. Gebruik de kleur die het best bij je merk past of kies een onverwachte combinatie die de aandacht van mensen trekt. Als kers op de taart past de kleur van de gedraaide papieren hengsels bij de rest van je tas.

Gemakkelijk te ontwerpen
Klaar om je bedrukte papieren tassen te ontwerpen? Upload je logo, bedrijfsnaam of ontwerp naar onze online ontwerpstudio en voeg je eigen elementen toe. Daarna drukken wij je ontwerp professioneel op papier uit duurzaam beheerde bossen en bezorgen we je bestelling. Je ontvangt prachtige, professioneel uitziende, goedkope papieren zakjes die je direct kunt gebruiken.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten