Loading...

Enveloppen en briefhoofden

Bespaar tijd en moeite met onze collectie gepersonaliseerde enveloppen en bedrukt verzendmateriaal. 

Enveloppen

Briefpapier en kaarten

 
 
 
 

Verzendartikelen

 
 
 
 

Zoek een ontwerp dat bij jou past

We hebben allerlei opties, zodat je een sjabloon kunt kiezen dat past bij wat je nodig hebt.
Ontwerphulp nodig?
Vraag om advies en aanpassingen voor een ontwerp waar je aan begonnen bent of werk samen met een professionele ontwerper om een origineel, uniek ontwerp te krijgen.
Ontwerpdiensten verkennen

Bedrukte enveloppen helpen je tijd te besparen en op te vallen.

Wil je je takenlijstje korter maken en zorgen dat je post opvalt? Maak een keuze uit diverse enveloppen en verpakkingsproducten voor persoonlijk of zakelijk gebruik en maak een gepersonaliseerd ontwerp dat creatief, zakelijk of beide is. Zet je bedrijfsnaam of logo op verpakkingen of bedrukte enveloppen voor onmiddellijke herkenbaarheid. Of bestel gekleurde of bedrukte enveloppen om je persoonlijke berichten of uitnodigingen op te vrolijken en opvallender te maken.

Als je eenmaal weet welk product je nodig hebt, kies je een van de vele stijlen en sjablonen, voeg je je eigen informatie toe en zet je de puntjes op de i. Nadat je je bestelling hebt geplaatst, gaan wij ermee aan de slag. Je ontvangt bedrukte enveloppen en verzendzakken die je meteen kunt gebruiken om indruk te maken.

Veelgestelde vragen

Ja, je kunt onbedrukte enveloppen bestellen. Onze gekleurde enveloppen zijn altijd blanco en ook in onze ontwerpgalerij vind je een blanco sjabloon.

Ja. Onze bedrukte enveloppen kunnen volledig bedrukt worden, dus je kunt zo veel (of zo weinig) van de envelop bedrukken als je wilt.

Ja. De meeste trouwkaarten die we aanbieden hebben een bijpassende envelop. Laat het ons weten als je geen bijpassend ontwerp kunt vinden, of liever iets nieuws wilt maken. We helpen je graag.

Ja. Als je aan het ontwerpen bent in onze online studio, verschijnt de optie om een drukproef (pdf) te maken. Die laat zien hoe de envelop eruit ziet na het drukken. Dit is een goed moment om te controleren op fouten voordat je de bestelling plaatst.

Onze bedrukte enveloppen zijn verkrijgbaar in 5 verschillende formaten:

  • 14,6 x 11 cm: geschikt voor een kaart van 13,9 x 10,7 cm
  • C5: geschikt voor een kaart van 21,6 x 13,9 cm
  • 19 x 12 cm: geschikt voor een kaart van 18,2 x 11,7 cm
  • 14,6 x 14,6 cm: geschikt voor een kaart van 14 x 14 cm
  • DL: geschikt voor een kaart van 21 x 9,5 cm

De opties voor verzegeling variëren per product. De enveloppen hebben een lijmstrook (de flap van de envelop bevat een lijmstrook die geactiveerd wordt met vocht), een drukgevoelige verzegeling (de zelfklevende flap van de envelop is bedekt met een plakstrip die moet worden verwijderd) of beide. Hieronder vind je de verschillende opties voor verzegeling per product:

Lijmstrook Drukgevoelig
Zakelijke enveloppen X X
Bedrukte enveloppen X
Bedrukte enveloppen X
Verzendzakken X
Gekleurde enveloppen X

Neem contact met ons op om het door te geven. We helpen je graag om het op te lossen.