Verder naar hoofdinhoud

Bedankkaarten

Maak je bedankjes nog leuker met een speciaal gemaakte kaart. Verken een assortiment ontwerpen met en zonder foto's, ieder met speciale papieropties voor nog meer vrolijkheid. Details bekijken

Aantal
 
100% tevredenheid gegarandeerd
  • Formaat: 13,9 x 10,7 cm
  • 9 papiersoorten beschikbaar
  • Met standaard of ronde hoeken
  • Levendig, full colour drukwerk
  • Er zijn ook enveloppen beschikbaar

Klaar om een bedankje vanuit het hart te sturen? Of het nu gaat om een verjaardag, bruiloft of gewoon een lief gebaar, een handgeschreven bedankkaart is de perfecte manier om je dankbaarheid te tonen. Onze collectie gepersonaliseerde bedankkaarten is bedoeld om je te helpen snel en eenvoudig een kaart te maken die net zo uniek is als jij. Je ontdekt opties voor allerlei evenementen, van bedankkaarten na een huwelijk tot zakelijke versies. Elk sjabloon is volledig aanpasbaar en kan foto's, eigen tekst en meer bevatten.

Om jouw postkaarten als bedankje te maken, kijk je eerst in onze ontwerpgalerij. Je kunt alle ontwerpen samen zien of ze filteren op stijl, kleur en meer. Heb je eenmaal een optie gevonden die je leuk vindt, maak 'm dan helemaal naar wens met tekst, monogrammen of foto's. Als je ontwerp helemaal perfect is, plaats je eenvoudig je bestelling en laat je de rest aan ons over. Je persoonlijke bedankkaarten worden professioneel gedrukt, verpakt en naar je opgestuurd. Ze komen klaar voor gebruik aan en klaar om mensen blij te maken.

VistaPrint biedt ontwerpsjablonen voor Bedankkaarten in allerlei stijlen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten