Loading...

Laat een praktisch cadeau bedrukken dat mensen elke dag kunnen gebruiken.

  • Enkelwandig aluminium
  • Schroefdop met karabijnhaak (niet geschikt om mee te klimmen)
  • De inhoud is 770 ml

Decoratie: digitale inkjet (onbeperkte kleuren, voelt glad aan, geen ontwerpbeperkingen), zeefdruk (print in 1 kleur, glad, voelt licht verhoogd aan, voordelig in grote hoeveelheden) of lasergravure (het ontwerp wordt in het oppervlak van het product gegraveerd, strakke en elegante look).

Geen dorst onderweg
Waterflessen met logo worden vaak gebruikt en zijn ideaal voor sessies in de sportschool, wandeltochten of gewoon om thuis te zorgen dat je genoeg drinkt. Herbruikbare waterflessen zijn een belangrijk onderdeel in ieders tas geworden en zijn daarom een geweldige optie om onderweg aandacht te vragen voor je bedrijfsidentiteit, club of goede doel.

Een handig ontwerp
Dit model bevat een handige karabijnhaak, zodat je hem aan de buitenkant van je tas of rugzak kunt vastklikken. Maar ook als je 'm gewoon in je tas doet, zorgt de stevige schroefdop dat de fles niet lekt. Met een inhoud van 770 ml heb je altijd wat te drinken bij de hand.

Interactieve ontwerpstudio
Onze ontwerpstudio maakt het extra makkelijk om je fles te personaliseren. Je kunt het formaat van je logo aanpassen en eigen elementen zoals illustraties en tekst toevoegen. Als je tijdens het ontwerpproces hulp nodig hebt, staan onze experts klaar om je een handje te helpen.

Ontwerpdiensten

Creëer samen met onze professionele ontwerpers jouw gewenste look.
Ontwerp bedrukte producten