Loading...

Gepersonaliseerde CamelBak® bekers en flesjes

Houd je bedrijfsnaam of merk altijd in het zicht, op je comfortabele thuiswerkplek of op avontuur in de natuur, met de bedrukte bekers en flesjes van CamelBak®.  Makkelijk je eigen geïsoleerde flessen, thermosbekers en mokken personaliseren. 

2 resultaten
Verder naar gefilterde resultaten
2 resultaten-

Til hydratatie en reclame naar een hoger niveau met gepersonaliseerde CamelBak® bekers en flesjes. 

Van zakelijke vergaderingen tot picknicks in het park, zorg dat je bedrijfsnaam overal gezien wordt met gepersonaliseerde CamelBak® bekers en flesjes. In onze selectie vind je thermosbekers, campingmokken, geïsoleerde flessen en nog veel meer, afhankelijk van beschikbaarheid. Deze producten zijn voorzien van duurzame, roestvrijstalen constructies, anti-slip aan de onderkant, vacuümisolatie om jouw favoriete drankjes langer warm of koud te houden en andere praktische kenmerken.

Wil je jouw unieke draai geven aan deze CamelBak® flesjes en thermosbekers? Met onze intuïtieve ontwerpstudio kost dat geen enkele moeite. Zodra ze bij je bezorgd zijn, kun je ze aan iedereen uitdelen, van dagelijkse forenzen tot natuurliefhebbers, of het nu trouwe klanten zijn of niet. En als je tijdens het ontwerpen van je bekers of flesjes hulp nodig hebt, staan onze ontwerpexperts met één klik voor je klaar.  

Veelgestelde vragen

CamelBak® staat bekend om duurzame hydratatieproducten die lang meegaan. De meeste van hun bekers en flesjes zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen dagelijks gebruik, zoals BPA-vrij plastic en roestvrij staal. Bovendien zijn ze makkelijk mee te nemen, zodat je voorbereid bent op wat de dag je brengt. 

Hydratatieproducten (waaronder CamelBak®) zijn ideale promotieproducten om verschillende redenen. Ze zijn praktisch en worden dagelijks gebruikt, waardoor je bedrijfsnaam overal gezien wordt: in de sportschool, op kantoor en buiten. Ze passen bij allerlei levensstijlen en daarom zijn ze voor iedereen aantrekkelijk.  

Ja. Als je al een eigen ontwerp klaar hebt staan, kun je het uploaden naar je CamelBak® bekers en flesjes. We accepteren gangbare bestandstypen, waaronder .pfd, .ai, .jpeg, .png, .doc en .ppt.  

Op dit moment kun je de bekers en flesjes van CamelBak® helemaal eigen maken met zeefdruk of tampondruk. Deze methoden worden allebei op een andere manier aangebracht, maar leveren beide drukwerk in 1 kleur die glad en licht verhoogd aanvoelt. Dit zorgt voor een levendige, slijtvaste print van je ontwerpen.

Ja, de meeste van onze bedrukte CamelBak® bekers en flesjes hebben een minimum bestelhoeveelheid, van 6 stuks of meer. Maar dat heeft een voordeel: hoe meer je bestelt, hoe hoger de korting.