Zo simpel is het: wij helpen jou bij het promoten van je bedrijf

Vistaprint, onderdeel van Cimpress, geeft talloze beginnende en ervaren ondernemers van over de hele wereld toegang tot professioneel marketingmateriaal. Het uitgebreide aanbod aan kwaliteitsproducten tegen betaalbare prijzen en het eenvoudige ontwerpproces, zorgen ervoor dat iedereen toegang heeft tot unieke materialen waarmee ze hun boodschap bij hun klanten kunnen brengen.

Het is ooit begonnen met een idee van Vistaprints oprichter, Robert Keane. Hij wilde beginnende ondernemers en eigenaren van kleine en micro-bedrijven toegang geven tot dezelfde kwaliteitsproducten die grotere bedrijven (met grotere budgetten) binnen hun bereik hadden. Robert en zijn team ontwikkelde een nieuwe druktechnologie die het drukken van kleinere aantallen mogelijk en betaalbaar maakte. Samen veranderden ze het drukproces, dat oorspronkelijk alleen offline te bedienen was, zodat zowel ondernemers als consumenten eenvoudig vanachter hun eigen computer drukwerk konden ontwerpen en bestellen.

We zijn inmiddels al 20 jaar verder, maar Vistaprint heeft zijn marktleiderspositie nog altijd gehandhaafd. We hebben onze producten en service uitgebreid en zijn onze technologie altijd blijven ontwikkelen. Onze producten worden geprint in het Limburgse Venlo en we hebben een hypermodern researchcentrum in Zwitserland, waar we werken aan de laatste technologische innovaties die onze klanten zo goed mogelijk vooruit helpen.

Onze toewijding aan de kleine ondernemer is groter dan ooit. We zijn er absoluut zeker van dat je tevreden zult zijn met onze vernieuwde producten, het nieuwe ontwerpproces en onze toegewijde klantenservice. Daarom zeggen we met recht: bij ons zit je Gegarandeerd Goed.

“Iedereen die de passie, de ambitie en de wens heeft om een eigen bedrijf te beginnen zou toegang moeten hebben tot betaalbaar en uniek marketingmateriaal, dat ze in staat stelt om contact te maken met hun klanten. Dat is de visie die we altijd hebben nagestreefd en dat is de visie die we altijd zullen nastreven.”

Robert Keane, Oprichter & CEO van Vistaprint

WAAROM KIEZEN VOOR VISTAPRINT?

Het uitgebreide aanbod

We bieden marketingmaterialen en bedrukte producten die je helemaal eigen kunt maken en die je voor zowel zakelijk als persoonlijk gebruik kunt inzetten.

We hebben altijd bekend gestaan om onze visitekaartjes, maar dat was slechts het begin. Of je nu flyers, T-shirts of uitnodigingen nodig hebt, wij bieden tal van exclusieve ontwerpen in alle soorten en maten en voorbeeldsjablonen die je helemaal zelf naar wens kunt aanpassen.

We helpen ondernemers bij het in de markt zetten van hun zaak door diensten aan te bieden als als de mailingservice, websites en e-mailmarketing.

Jouw ervaring, jouw manier

Hoe groot je bedrijf ook is en in welk stadium het zich ook bevindt, wij reiken je de middelen aan om je droom leven in te blazen.

Je kunt ervoor kiezen om je eigen materiaal te ontwerpen of een bestaand ontwerp aan te passen aan jouw specifieke wensen.

En als je hulp nodig hebt of gewoon een mening wilt horen, neem dan contact met ons op. We kijken er graag naar.

Ons geavanceerde proces

Wij hebben de technologie bedacht die het bestellen van kleine hoeveelheden mogelijk heeft gemaakt. En we zullen deze blijven verbeteren.

Meer dan ooit stelt onze technologie ons in staat om de effectiviteit van onze processen te maximaliseren en om kwaliteit en te leveren voor een blijvend lage prijs.

Dit innovatieve proces dient 25 landen via lokale websites, printfaciliteiten van wereldklasse in Noord-Amerika, Europa, Australië en India en duizenden werknemers in 13 kantoren over de hele wereld.


Gegarandeerd goed.

Niet tevreden? Dan lossen we dat op.

Wij zetten ons voor de volle 100% in voor jouw tevredenheid. Dus als je niet geheel tevreden bent met je bestelling, dan zijn wij dat ook niet. Wij lossen het op, of dat nu het opnieuw printen van je bestelling betreft of het terugstorten van je aankoopbedrag, dat maakt ons niets uit. We betalen zelfs voor de bezorging. Zo simpel is het.


MEDIA

Noord-Amerika

Adam Lawless

+1-781-652-6444 publicrelations@vistaprint.com

Europa

Robert Crosland

+ 34 935 455130 EUpublicrelations@vistaprint.com