Verder naar hoofdinhoud
 
Gratis verzending op alle IF-mondkapjes

mondkapjes van vistaprint®

SupaKitch

Guillaume Grando, ook wel bekend als “SupaKitch”, werd geboren in Parijs en begon in de jaren 90 met het maken van graffitikunst. Zijn werk wordt beïnvloed door gebaren, beweging, licht en materie.

Blad: zwart

 

Blad: blauw

 

Blad: groen

 

Water: blauw

 

Water: marineblauw

 

Water: roze

 

Guillaume ‘SupaKitch’ Grando werd in 1978 geboren in Bagnolet, in de buitenwijken van Parijs. Hij begon op 12-jarig leeftijd met graffiti en voltooide in 1997 zijn opleiding in grafisch ontwerp. SupaKitch groeide op met manga en de hiphopcultuur en was al sinds zijn jeugd dol op kunst en muziek. De straat, die vaak voorkomt in zijn werk, bood hem volop keuze aan mediums en inspiratiebronnen. Zijn eerste graffiti dateert van 1990.

SupaKitch werd begin jaren 2000 een multidisciplinair kunstenaar met sterke achtergrond in grafisch ontwerp en artdirection. Hij is prestigieuze samenwerkingen aangegaan met Figaret, BMW, IKEA en de beroemde Zwitserse horlogemaker Parmigiani Fleurier.
Sinds zijn eerste muurwerken in 1990 wordt SupaKitch vaak vergezeld door zijn vrouw, de kunstenares Koralie. Zijn kunstwerken worden in Europa, de VS en Azië tentoongesteld.

Guillaume Grando breekt geleidelijk met de figuratie in zijn schilderijen om zich te richten op wat hij essentieel vindt: gebaren, beweging, licht en materie. Bij zijn artistieke aanpak laat hij zich beïnvloeden door de ervaring van het surfen en andere belangrijke experimentele stappen met materialen. Zijn werk haalt inspiratie uit echte materie en transformeert dat in abstractie om nostalgische gevoelens en zomerse herinneringen te stimuleren.

Onze hoogwaardige, herbruikbare mondkapjes van stof zijn ontworpen met verwisselbare filters en stijlvolle afbeeldingen voor volwassenen en kinderen. Bovendien voldoen ze aan de AFNOR-norm voor filtering en ademend vermogen. Shop mondkapjes voor volwassenen en kinderen met unieke kleuren, patronen en ontwerpen of maak er een met je eigen ontwerp.

Volgende collectie

Wokeface

Deze kunstenaar komt uit Portland, Oregon in de VS en maakt straatkunst, muurschilderingen en andere werken om een harmonieuzer bestaan met meer medeleven te creëren.