Verder naar hoofdinhoud
 
Gratis verzending op alle IF-mondkapjes

mondkapjes van vistaprint®

Sophia Chang

Deze in New York gevestigde illustrator is een rijzende ster in de wereld van kunst, design en streetwear. Met haar werk vertelt ze levendige, visuele verhalen die de kijker uitnodigen om vol in het leven te staan.

Een mooie toekomst: zwart

 

Een mooie toekomst: oranje

 

Een mooie toekomst: paars

 

Draag een mondkapje: mintgroen

 

Draag een mondkapje: roze

 

Draag een mondkapje: rood

 

Sophia Chang komt uit Queens, New York, en wist in minder dan 10 jaar tijd naam te maken in de internationale kunst-, design- en streetwear-community. Haar bachelor in de schone kunsten van Parsons School of Design in combinatie met een natuurlijk zakelijk instinct heeft haar samenwerkingen opgeleverd met grote namen in allerlei sectoren, zoals Samsung, Nike, Refinery29, Adidas, Apple, Footlocker, HBO, en de NBA, om er maar een paar te noemen. Ze is een getalenteerd multimedia-storyteller en maakt heldere, veelzeggende afbeeldingen, waarmee ze de grenzen van de markt verbreedt en een nieuw, levendig visueel vocabulaire neerzet. Ze begrijpt dat aanwezigheid dimensie heeft. Zowel online als in het echte leven zet Sophia mensen aan vol in het leven te staan. Ze is geïnteresseerd in het verhaal achter mensen. Ze luistert ernaar en gebruikt ze om haar geliefde community, waar ze veel respect voor heeft, te helpen. Sophia is een creatieve machine die ernaar streeft om haar vrienden en klanten nog beter te maken.

Onze hoogwaardige, herbruikbare mondkapjes van stof zijn ontworpen met verwisselbare filters en stijlvolle afbeeldingen voor ouders en kinderen. Shop mondkapjes voor volwassenen en kinderen met unieke kleuren, patronen en ontwerpen.

Volgende collectie

Lisa Perry

Deze in NYC gevestigde ontwerper probeert elk project te doordrenken van vrolijkheid. 
Haar kenmerkende kleurspatten en speelse details geven elk ontwerp een vrolijke twist.