Skip to main content
 

mondkapjes van vistaprint®

Parra

Deze beeldend kunstenaar uit Amsterdam maakt opvallende figuren In surrealistische werelden met ritmische, semi-abstracte wezens.

De vogels: trots

 

De vogels: z/w

 

De vogels: klassiek

 

Parra profi

Parra is gevestigd in Amsterdam en staat vooral bekend om neopop-afbeeldingen met ronde vormen, verzadigde kleuren, levendige handgetekende letters en werelden die bewoond worden door vreemde hybride wezens. Hij werd geprezen door galerijen en een schare alternatieve volgers, waardoor hij al snel wereldwijd naam maakte als een gerespecteerde, veelzijdige kunstenaar. Parra maakt zowel tekeningen, schilderijen, animaties en beelden in een mysterieuze, direct herkenbare stijl die niet zomaar in een hokje te plaatsen is.

De voornamelijk zelfopgeleide kunstenaar begon zijn carrière in de jaren '90 met het tekenen van flyers en posters voor muziekpodia in Amsterdam. Zijn kenmerkende handgetekende illustraties en ontwerpen leidden tot samenwerkingen met Nike, waarvan de meest recente het ontwerp is van de tenues voor de eerste Olympische skateboard-teams van de VS, Frankrijk en Brazilië. De tekeningen, schilderijen en beelden van Parra zijn tentoongesteld in galerijen in Europa, Japan en Noord-Amerika. Hij is ook mede-oprichter van het kleding- en loungewearmerk 'by Parra' en is betrokken bij verschillende muziekprojecten met de bands Mich en Le Le.

Onze hoogwaardige, herbruikbare mondkapjes van stof zijn ontworpen met verwisselbare filters en stijlvolle afbeeldingen voor ouders en kinderen. Shop mondkapjes voor volwassenen en kinderen met unieke kleuren, patronen en ontwerpen.

Volgende collectie

Geoff McFetridge

Deze kunstenaar uit L.A. staat bekend om zijn eenvoudige schetsen en schilderijen van mensen en objecten in platte, geometrische werelden.