Verder naar hoofdinhoud
 
Gratis verzending op alle IF-mondkapjes

mondkapjes van vistaprint®

Lisa Perry

Deze in NYC gevestigde ontwerper probeert elk project te doordrenken van vrolijkheid. 
Haar kenmerkende kleurspatten en speelse details geven elk ontwerp een vrolijke twist.

Fleurty: wit

 

Fleurty: zwart

 

Hello: zwart

 

Hello: wit

 

Love: zwart

 

Love: rood

 

Spatten

 

Lisa Perry is een in New York City gevestigde ontwerper. Lisa heeft niet alleen een major in mode en textiel van het Fashion Institute of Technology, maar heeft ook altijd een voorliefde gehad voor interieurontwerp. Daarnaast heeft ze vintage couturekleding, meubels en kunst verzameld, voornamelijk uit de jaren '60. Begin 2007 begon Lisa haar eigen lifestyle-merk met onder andere dames- en kinderkleding, accessoires en interieurontwerp.

Een highlight van Lisa's werk door de jaren heen was het creëren van limited-edition kleding- en accessoirecollecties in samenwerking met kunstenaars en stichtingen zoals Roy Liechtenstein, Andy Warhol, Jeff Koons en Robert Indiana. 

Onze hoogwaardige, herbruikbare mondkapjes van stof zijn ontworpen met verwisselbare filters en stijlvolle afbeeldingen voor ouders en kinderen. Shop mondkapjes voor volwassenen en kinderen met unieke kleuren, patronen en ontwerpen.

Volgende collectie

Michelle Hua

Michelle is een ontwerper en illustrator uit Philadelphia in de VS. Voor haar levendige, opvallende en realistische werk laat ze zich inspireren door allerlei dingen, van beautymerken tot stripboeken.