Verder naar hoofdinhoud
 
Gratis verzending op alle IF-mondkapjes

mondkapjes van vistaprint®

Koralie

Koralie is een moderne kunstenares. Haar werk gaat over bouwen, nevenschikkingen en evenwicht en ze laat zich vooral inspireren door de natuur en het vakmanschap van verschillende culturen.

Tuin: overdag

 

Tuin: 's nachts

 

Tuin: ochtend

 

Caleidoscopische natuur: donker

 

Caleidoscopische natuur: indigo

 

Caleidoscopische natuur: lucht

 

Koralie is een moderne kunstenaar, schilder, visueel kunstenaar en muurschilder die inspiratie haalt uit haar reizen en uit verschillende culturen en tradities overal ter wereld: traditionele klederdracht, iconische monumenten en animistische rituelen met een rijke esthetiek en symboliek. Ze breekt graag landsgrenzen af door elementen met zulke verschillende herkomsten, hedendaags en traditioneel, met elkaar te vermengen om een droomachtige, multiculturele harmonie te creëren.

Tegenwoordig maakt ze overal ter wereld muurschilderingen en is haar werk beschikbaar via verschillende galerijen en organisaties. Ze is een van de eerste Franse vrouwen die zich uitte via graffitikunst.

Onze hoogwaardige, herbruikbare mondkapjes van stof zijn ontworpen met verwisselbare filters en stijlvolle afbeeldingen voor volwassenen en kinderen. Bovendien voldoen ze aan de AFNOR-norm voor filtering en ademend vermogen. Shop mondkapjes voor volwassenen en kinderen met unieke kleuren, patronen en ontwerpen of maak er een met je eigen ontwerp.

Volgende collectie

Lisa Perry

Deze in NYC gevestigde ontwerper probeert elk project te doordrenken van vrolijkheid. 
Haar kenmerkende kleurspatten en speelse details geven elk ontwerp een vrolijke twist.