Verder naar hoofdinhoud
 
Gratis verzending op alle IF-mondkapjes

mondkapjes van vistaprint®

Jen Stark

Deze kunstenares uit L.A. maakt bijzondere patronen die zowel fascinerend als geometrisch zijn.

Drippy

 

Mandala in grijstinten

 

Kosmische vormen

 

Jen Stark - Grayscale Mandala

Grayscale Mandala

Jen Stark profile

Photo: Carmen Chan

De kunst van Jen Stark komt voort uit haar interesse om visuele systemen te conceptualiseren en zo plantengroei, evolutie, oneindigheid, fractalen, mimetische topografieën en heilige geometrie weer te geven. Door gebruik te maken van de materialen die ze tot haar beschikking heeft (papier, hout, metaal, verf) streeft Stark ernaar om werk te leveren dat op de rand balanceert van optische verleiding en zintuiglijke betrokkenheid. De stukken die ze maakt lijken op organische, moleculaire, wolkachtige structuren met kinetische, golvende effecten die de kijker afleiden van de starre werkelijkheid en een wereld laten betreden vol patronen en onwaarschijnlijke vormen uit de natuur.

Stark werd in 1983 geboren in Miami (VS) en studeerde aan het Maryland Institute College of Art, waar ze in 2005 haar diploma haalde. Sindsdien heeft Stark overal ter wereld tentoonstellingen gehouden, waarvan de grootste in de Verenigde Staten (New York, Los Angeles, Miami en Chicago), Thailand en Canada. Haar werk is onder andere te vinden in de collecties van het Smithsonian American Art Museum, de West Collection, het Crystal Bridges Museum of American Art, het Museum of Art Fort Lauderdale en MOCA Miami. Stark woont en werkt in Los Angeles.

Onze hoogwaardige, herbruikbare mondkapjes van stof zijn ontworpen met verwisselbare filters en stijlvolle afbeeldingen voor ouders en kinderen. Shop mondkapjes voor volwassenen en kinderen met unieke kleuren, patronen en ontwerpen.

Volgende collectie

Jennifer Dahbura

Jennifer Dahbura komt uit El Salvador. Ze laat zich in haar werk inspireren door vrouwen en wil hen uitbeelden en daarbij thema's als menselijk gedrag, gelijkheid en fantasie verkennen.