Verder naar hoofdinhoud
 
Gratis verzending op alle IF-mondkapjes

mondkapjes van vistaprint®

Gentle Thrills

Kunstenares Isa Beniston uit Los Angeles noemt haar werk 'tekeningen die je kunt dragen'. In 2015 begon ze met Gentle Thrills, een merk waarin kunst en retail samenkomen.

Hoopje honden

 

Keukengordijn

 

Stoute woorden

 

Rozen

 

Weg vliegen

 

Deugnietjes

 

Isa Beniston is een kunstenares die sinds 2010 in Los Angeles woont en werkt. In 2014 studeerde ze af aan UCLA en begon ze met Gentle Thrills, waarin kunst en retail samenkomen. Haar werk wordt regelmatig gedragen door Post Malone, kreeg een prominente plek in de film Unicorn Store van Brie Larson en de serie Shrill met Aidy Bryant en ligt overal ter wereld in de winkel.

Onze hoogwaardige, herbruikbare mondkapjes van stof zijn ontworpen met verwisselbare filters en stijlvolle afbeeldingen voor volwassenen en kinderen. Bovendien voldoen ze aan de AFNOR-norm voor filtering en ademend vermogen. Shop mondkapjes voor volwassenen en kinderen met unieke kleuren, patronen en ontwerpen of maak er een met je eigen ontwerp.

Volgende collectie

Jennifer Dahbura

Jennifer Dahbura komt uit El Salvador. Ze laat zich in haar werk inspireren door vrouwen en wil hen uitbeelden en daarbij thema's als menselijk gedrag, gelijkheid en fantasie verkennen.