Verder naar hoofdinhoud
 
Gratis verzending op alle IF-mondkapjes

mondkapjes van vistaprint®

Fabricoo

Fabricoo komt uit Ecuador en gebruikt levendige kleuren, geïnspireerd door zijn Latino-afkomst, om zijn kijkers op te beuren en samen te brengen.

Dorpje

 

Horizon

 

Dromen

 

Liefde

 

Wolken

 

Fabricoo is een Ecuadoriaanse artdirector, illustrator en activist. Hij gebruikt zijn talent om de Latino-gemeenschap meer bewustzijn te geven en maakt prachtige werken die kijkers opbeuren en samenbrengen.

Fabricoo studeerde recentelijk af aan het Fashion Institute of Technology in reclame en digitaal ontwerp. Hij werd geboren in Ecuador en reisde naar de VS toen hij 7 was. Door zijn moeite om het Engels onder de knie te krijgen, leerde hij al snel dat kunst een manier is om met andere culturen te communiceren. Met behulp van felle kleuren geïnspireerd door zijn Latino-roots vermengd met inspiratie uit moderne Amerikaanse kunst hoopt hij een wereld te creëren vol liefde voor diversiteit.

Onze hoogwaardige, herbruikbare mondkapjes van stof zijn ontworpen met verwisselbare filters en stijlvolle afbeeldingen voor volwassenen en kinderen. Bovendien voldoen ze aan de AFNOR-norm voor filtering en ademend vermogen. Shop mondkapjes voor volwassenen en kinderen met unieke kleuren, patronen en ontwerpen of maak er een met je eigen ontwerp.

Volgende collectie

Gentle Thrills

Kunstenares Isa Beniston uit Los Angeles noemt haar werk 'tekeningen die je kunt dragen'. In 2015 begon ze met Gentle Thrills, een merk waarin kunst en retail samenkomen.