Producten, prijzen en een partner die je kunt vertrouwen

Ontdek wat we je bedrijf allemaal kunnen bieden, zoals professionele hulp bij het ontwerpen, een 100% tevredenheidsgarantie en prijzen die altijd consistent en eerlijk zijn, zonder verborgen verrassingen.

Bij VistaPrint streven we er onophoudelijk naar om de beste partner te zijn die een klein bedrijf kan hebben. Om te zorgen dat alle producten en diensten die je nodig hebt voor je bedrijf de beste prijs-kwaliteitsverhouding hebben, bieden wij onze klanten:

Elke dag consistente, eerlijke prijzen 
Deskundige hulp bij het ontwerpen
Klantenondersteuning via telefoon, chat en e-mail
100% tevredenheidsgarantie

Elke dag eerlijke prijzen. 

We hebben ervoor gezorgd dat onze prijzen bij elk bedrijf en elk budget passen. We hebben de manier waarop we prijzen vaststellen veranderd, zodat ze altijd betaalbaar zijn en in lijn met de kwaliteit van onze producten. Geen ingewikkelde formules, maar gewoon elke dag eerlijke prijzen waar je op kunt vertrouwen, zodat jij je weer kunt bezighouden met waar je goed in bent.

Deskundige hulp zodat je precies de juiste look kunt maken.

We weten dat je je merk zo goed mogelijk wilt neerzetten. Daarom hebben we professionele grafisch ontwerpers die klaar staan om je te helpen met je ontwerp. Onze ontwerpers helpen je graag om vol vertrouwen te maken wat je nodig hebt, of dat nu een gratis aanpassing aan een bestaand ontwerp is of een compleet nieuw logo.

Ondersteuning wanneer jij dat nodig hebt.

We staan altijd klaar om je te helpen: je kunt van maandag t/m zaterdag contact opnemen met onze klantenservice via telefoon, chat of e-mail. We staan je graag te woord, of je nu een vraag hebt, hulp nodig hebt met je ontwerp of bestelling, of ons feedback wilt geven.

Gegarandeerd goed. Steeds weer. Niet tevreden? Dan lossen we dat op.

We hebben het volste vertrouwen in de producten die we verkopen. Dus als jij niet tevreden bent met je bestelling, dan zijn wij dat ook niet. Zo eenvoudig is het. We lossen het altijd op, door je bestelling opnieuw af te drukken, je een tegoed te geven op je account of door je het volledige bedrag terug te betalen. We nemen zelfs de verzendkosten voor onze rekening.