Alles om je bedrijf te promoten.
Bestel je voor je bedrijf? Bekijk de prijzen exclusief btw door deze optie onderaan te pagina te selecteren.

Er kan slechts 1 kortingscode worden gebruikt per bestelling. Het bespaarde bedrag wordt weergegeven in je winkelwagentje. Kortingen gelden niet voor bezorgkosten, btw, abonneekosten of design services, eerdere bestellingen of Promotionele Producten van Vistaprint, tenzij anders aangegeven. Er kunnen toeslagen van toepassing zijn voor de bezorging en eventuele extra opties, tenzij anders aangegeven. Gratis aanbiedingen zijn alleen geldig voor het laagste aantal van elk product en zijn niet geldig op meer dan 2 artikelen per bestelling.

 
 

Kortingscode toegepast:

Heb je ons op tv gezien? Klik hier om je visitekaartje te ontwerpen.
Toepassen
Er kan slechts 1 code worden gebruikt per bestelling.
 
 
Heb je ons op tv gezien?
 
Kortingscode toegepast
Heb je ons op tv gezien?
Sluit
 
 

Bedrukte stickers

 

Zorg dat je boodschap blijft plakken

  • Kies uit diverse vormen en stijlen
  • Binnen enkele minuten ontworpen en zo snel als binnen 3 dagen in huis
  • Ideaal voor thuis of op kantoor
Bedrukte stickers

Bumperstickers


Bumperstickers
1 Vanaf € 5,99 (incl. btw)
Steun je favoriete goede doel, kandidaat of organisatie – of gebruik ze voor jezelf. Kies uit rechthoekige of ovale vorm. Gedrukt op duurzaam vinyl.

Visitekaartjesstickers


Visitekaartjesstickers
1 Vel vanaf € 5,99 (incl. btw)
Gebruik visitekaartjesstickers om je folders, kantoorartikelen en meer te labelen. Kies een ontwerp dat past bij je visitekaartjes of kies uit duizenden van onze andere ontwerpen.

Stickers


Stickers
1 Vel vanaf € 5,99 (incl. btw)
Gebruik deze algemene stickers voor een keur aan persoonlijke toepassingen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Kies uit duizenden ontwerpen en voeg je foto, afbeelding of tekst toe.

Etiketten


Etiketten
1 Vel vanaf € 5,99 (incl. btw)
Label je producten met deze bedrukte etiketten. Voeg je logo en bedrijfsgegevens toe en plak ze op je producten, verpakkingen, dozen en mappen. Kies uit duizenden ontwerpen en een groot of klein formaat.

Postetiketten


Postetiketten
1 Vel vanaf € 5,99 (incl. btw)
Je pakketjes of brieven vallen zeker op met persoonlijke postetiketten. Gedrukt op glad, mat materiaal, zodat je er gemakkelijk op kunt schrijven. Kies uit kleine of groetere formaten.
 

Unieke stickers van Vistaprint

Postetiketten zijn praktisch en geven je brieven en pakketten voor een consistente uitstraling.
Persoonlijke postetiketten helpen je tijd en moeite besparen en geven een consistente uitstraling. Maak je eigen etiketten met je adres en logo of gebruik een van onze ontwerpen. Ze bieden voldoende ruimte om een adres op te schrijven.
Verzendkosten, productopties en het uploaden van foto’s/logo’s niet inbegrepen, tenzij anders vermeld. Het maximale aantal gratis producten is 10. Kortingen kunnen niet worden gecombineerd met andere kortingen. 
Vistaprint behoudt het recht om alle aanbiedingen op ieder moment in te trekken zonder aanwijsbare reden. Dit behelst ook aanbiedingen die niet juist zijn omschreven of fouten bevatten.