Verder naar hoofdinhoud
Loading...

Nieuw en populair

Bekijk nieuwe opties die nu al in de smaak vallen.

Geef je hele bedrijf een professionele uitstraling met bedrukte stickers en etiketten.

Als het om de marketing van je bedrijf gaat, is elke tas, doos of envelop een kans. Met de volledig aanpasbare sjablonen van Vistaprint kun je eenvoudig etiketten maken met je bedrijfsnaam en logo die je kunt gebruiken voor je zakelijke post, als etiket voor productverpakkingen en nog veel meer. En met onze nieuwe gestanste en contourgesneden stickers maken we precies de vorm die jij wilt, zodat jij je creativiteit de vrije loop kan laten.

Met hulp van Vistaprint kun je een samenhangend pakket stickers en labels printen van topkwaliteit: productetiketten, postetiketten en nog veel meer. Waar je ze ook voor wilt gebruiken, met de verschillende opties maak je stickers en etiketten die opvallen.

Veelgestelde vragen

Op dit moment helaas niet. Maar veel van onze stickers zijn in kleine hoeveelheden te bestellen. Je kunt dus eerst een paar exemplaren bestellen om te kijken hoe ze eruit zien voordat je een grotere bestelling plaatst.

Als je een volledig afwijkende vorm nodig hebt, bestel dan onze uitgesneden stickers om iets unieks te ontwerpen. Stickers op rol zijn ideaal voor grote hoeveelheden. Kies als vorm aangepast en ga aan de slag met je ontwerp.

Zowel onze uitgesneden stickers als onze contourgesneden stickers zijn waterbestendig. Als je watervaste stickers op rol voor je producten wilt, dan adviseren we om onze kunststof optie met glossy afwerking te kiezen.

Onze stickers zijn gemaakt van wit kunststof, doorzichtig kunststof of wit papier, afhankelijk van je keuze.

Voor gebruik buiten adviseren we onze stickers op rol. Kies wit of doorzichtig kunststof met een glossy afwerking. Met de juiste zorg kunnen deze stickers tot 5 jaar meegaan.

Nee, onze stickers zijn niet herbruikbaar.

Onze stickers worden geleverd in onze gebruikelijke kartonnen verpakking.

Ja. Als je op je stickers op rol wilt schrijven, zijn onze stickers van wit papier met een matte afwerking het gemakkelijkst te beschrijven met potlood of pen.